Moć naših dlanova

Ovo je umjetnički prikaz energetske anatomije naših dlanova. Čovjek prirodno provodi iscjeljujuću energiju kroz njih. Što mislite, zašto se automatski uhvatimo dlanovima za mjesta koja nas bole? Instinktivno znanje je u nama… No, zašto ga ne biste koristili svjesno? I pojačano?

Ako napravite tzv. Temeljnu meditaciju, i sami ćete osjetiti kako vam se dlanovi energetski aktiviraju. Isprobajte je ovdje:

Reiki je jedna od tehnika kojom ćete snažno početi kanalizirati iscjeljujuću energiju (ki) jednom kada budete inicirani. I to ne samo za iscjeljivanje boli na fizičkoj razini svojim dodirom; energiju ćete moći slati i na daljinu, u prošlost, u budućnost… te raditi i na nematerijalnim temama psiho-emotivne i duhovne razine te na predmetima i prostoru. Zapravo, načinima primjene je jedino granica vaša mašta i dosjetljivost. A što je najbolje, tehnika je toliko jednostavna da se osobno čudim zašto je više ljudi ne radi.

Znam, jedan dio odgovora leži u tome što Reiki danas više nije toliko popularan, nije “u modi”, nije više “in”. I na ovom alternativnom području su prisutni trendovi, a ljudska psihologija je takva da uvijek traži nove i kompliciranije tehnike u pokušaju da osoba pronađe ultimativni eliksir i konačni mir, što se zapravo nikada neće dogoditi jer to nije u suštini ovozemaljskog života. Šteta da je to tako s ljudskim porivima… Smatram da je ključ u jednostavnosti! Govorim iz iskustva. A Reiki je jednostavan… i svatko ga može lako savladati.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.