Tri razine ljubavi

Ono što nazivamo ljubavlju u stvarnosti je cijeli spektar odnošaja u opsegu od zemlje do neba. Na najzemaljskijem nivou ljubav je seksualna privlačnost. Mnogi ostanu zaglavljeni na tom nivou zbog toga jer ljudske uvjetovanosti opterećuju seksualnost sa svim mogućim očekivanjima i obuzdavanjima. Zapravo, najveći “problem” sa seksualnom ljubavlju je taj da nikad ne potraje. Kad biste barem prihvatili tu činjenicu mogli biste je doista slaviti takvom kakva jest – izraziti joj dobrodošlicu kad se događa i reći joj zbogom sa zahvalnošću kad prestane.

Kako postajete zreliji, možete početi doživljavati ljubav koja postoji iznad seksualnosti te poštivati i slaviti jedinstvenu individualnost drugoga. Tada počinjete shvaćati da vaš partner često funkcionira kao ogledalo, reflektirajući skrivene aspekte vašeg dubljeg Ja i podržavajući vas da postanete cjeloviti. Ta ljubav je temeljena na slobodi, a ne na očekivanjima ili potrebi. Njena krila nose vas sve više i više prema univerzalnoj ljubavi koja doživljava sve kao jednost.

Oshove misli o ljubavi:

Treba zapaziti ove tri stvari: najniža ljubav je seks – on je fizički, a najviši izraz ljubavi je suosjećanje. Seks je ispod ljubavi, suosjećanje je iznad ljubavi, ljubav je točno u sredini.

Vrlo malo ljudi zna što je ljubav. Devedeset i devet posto čovječanstva, na žalost, smatra da je seksualnost ljubav. Nije. Seksualnost je vrlo animalna – ona sigurno ima potencijal da preraste u ljubav, ali nije sama ljubav, samo je potencijal…

Ako postanete svjesni, budni i meditativni, tada seks može biti transformiran u ljubav. A ako vaša meditativnost postane potpuna, apsolutna, ljubav se može preobraziti u suosjećanje. Seks je sjeme, ljubav je cvijet, suosjećanje je miris.

Buda je definirao suosjećanje kao “ljubav plus meditacija”. Kada vaša ljubav nije samo želja za drugim, kada vaša ljubav nije samo potreba, kada je vaša ljubav dijeljenje, kada je vaša ljubav ne ona od prosjaka već od cara, kada vaša ljubav ne traži nešto zauzvrat već je spremna samo na davanje – davanje zbog čiste radosti davanja – tada joj dodajte meditaciju i nepatvoren miris će se širiti. To je suosjećanje, suosjećanje je najveći fenomen.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.