Vrijeme je za povlačenje

Ovo nije karta akcije, ovo je karta meditacije. Sada nije vrijeme za bilo kakve poteze, manifestaciju, društvene odnose ili usmjereno aktivno kretanje prema ciljevima. Naprotiv, vrijeme je za tišinu i unutarnji mir koji je moguć samo ako stanete, povučete se u osamu, umirite i utonete u sebe. Kao kada noću utonete u san i dopuštate tijelu da se odmori i regenerira, mozgu da kroz snove preradi dnevna zbivanja i “resetira se” te duši da se okrijepi na Izvoru, tako ova karta ukazuje da je u tijeku razdoblje kada vam je takvo stanje predaha potrebno i u budnom stanju kroz vrijeme koje je definitivno duže od jedne noći.

Meditacija ovdje doslovno znači umirivanje uma od svih misli i aktivnosti mozga, a ne usmjereno razmišljanje o nekom problemu ili ciljevima, što se u popularnoj literaturi često podrazumijeva pod izrazom “meditacija”. Razumijevanje ili uvidi tijekom meditacije mogu doći sami, spontano, bez da ste ih pokušali isforsirati. Tada ih je korisno zapisati i ostaviti za kasnije.

Ovo je vrlo dragocjeno vrijeme za vas kada je lako da se iznutra umirite i dosegnete dno vlastite unutarnje tišine gdje se ona susreće s tišinom svemira.

Nema se što napraviti i nema se gdje otići, jer vrsnoća vaše unutarnje tišine prožima sve što radite. To može biti nelagodno nekim ljudima koji su navikli na svu buku i aktivnosti svijeta. Nema veze – tražite one koji mogu rezonirati s vašom tišinom ili uživati u vašoj samoći. Sada je vrijeme da dođete doma k sebi. Razumijevanje i uvid koji vam dolazi u ovakvim momentima manifestirat će se kasnije u društvenijoj fazi vašeg života.

Borisove vođene meditacije koje vam mogu pomoći u ovome stanju se nalaze u ovoj playlisti:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.