Budite zaigrani kao djeca

Kad ova zen karta uđe u vaš život to je znak da ste spremni za nešto novo. Nešto predivno se upravo pojavljuje na obzoru, a vi posjedujete baš pravu mjeru razigrane nevinosti i bistrine kako biste to dočekali raširenih ruku.

Život je rijetko kada tako ozbiljan kako možda mislite. Kada uvidite tu činjenicu život vam uzvraća tako da vam daje sve više i više prilika za igru. Žena na ovoj zen karti proslavlja užitak što je živa, baš poput leptira koji je izašao iz svoje kukuljice u obećanje svjetla. Ona vas podsjeća na vrijeme kada ste bili djeca koja su tražila školjke na plaži ili gradila kule u pijesku bez zabrinutosti da bi već u sljedećem momentu mogao naići val i sve otplaviti. Ona zna da je život igra i upravo se igra klauna bez ikakvog osjećaja posramljenosti ili pretvaranja.

Ona prizemljuje i uzemljuje plamen strasti pa je zato s lakoćom prisutna “ovdje i sada”, puna života i zaigrana, baš poput djeteta. Nije opterećena planovima, pravilima, velikim ciljevima i rezultatima. Ona se naprosto igra i u toj igri nalazi veliki užitak. Kad joj život donese nešto novo ona s lakoćom ostavlja stare “igračke” i prepušta se novima, sve dok je i to ne prođe. Ne opterećuje se s “trebalo bi”, “moram”, “tako se to radi” i “što će drugi reći” već se jednostavno prepušta čistoj radosti, pa čak i onda kada radi “ozbiljne” stvari svijeta odraslih koji stvara filozofije, kulture, moral, religije, politiku, biznis… sve od reda “vrlo ozbiljne” stvari. Ozbiljni ljudi mrkih lica kažu joj da se “ludira”, ali njoj to ne smeta – ona poznaje tajnu zena.

Pogledajte i naš video o takvoj životnoj spontanosti:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.