Petrovac ili turica kao vaša biljka moći

Petrovac ili turica je simbol pročišćenja, oslobađanja i pripreme za novi početak. Jedno od njegovih galskih imena je Mur-druidheann, što se prevodi kao “tuga druida”, no puna interpretacija pokazuje da je petrovac “rastjerivač tuge kojeg su rabili druidi”. Petrovac ima posebno svojstvo da pomaže ljudima osloboditi se depresije i letargije tako što uklanja negativnu energiju iz njihove aure i njihovih domova.

Ako vam se pojavila ova druidska karta, to je znak da ste spremni otpustiti osjećaje, misli i vezanosti koje vam više ne služe. Petrovac vam donosi osjećaje pročišćenja i oslobađanja koji vas potiču da odvažno kročite u novu fazu svog života ili možda u novi posao ili odnos. Bilo kakvo žaljenje koje možda osjećate će biti raspršeno, a negativne energije koje su se povlačile po vašem domu će nestati samo tako, kao što se noć povlači pred zorom.

Ako vas osjećaji tuge i letargije u ovom trenutku povlače prema dolje te vam se čini da je život izgubio svoju draž, razmislite niste li možda vezani za nekoga ili nešto što vam je nekad donosilo radost i utjehu, ali se sada “preokrenulo”, baš poput mlijeka koje je jednom bilo hranjivo, a onda se ukiselilo. Petrovac vas poziva da u tom slučaju napravite “veliko pospremanje”, kako unutar sebe tako i na vani. Prođite kroz stvari koje ste možda nagomilali u svom domu i zapitajte se “Treba li mi to doista?”. Borisov članak s uputama koje to stvari spuštaju vašu energiju pročitajte ovdje.

Osim toga, vaši osjećaji žalosti i manjka energije su znak da ne poklanjate dovoljno pažnje i brige samima sebi te da morate svoje potrebe staviti na prvo mjesto, prije potreba drugih, makar se radilo i o užoj obitelji. Na taj način ćete otkloniti blokade, negativna energija će se raspršiti, pozitivna energija će početi teći vašom aurom, raspoloženje će vam se popraviti i postat ćete spremni za novu fazu svog života.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.