Metvica kao vaša biljka moći

Metvica se tradicionalno upotrebljava za koncentraciju i probavu. Danas često moramo obraditi (“probaviti”) veliku količinu informacija, a koncentraciju nam ometa mnoštvo distrakcija. Ova druidska karta, Meannt na galskom, ukazuje da se sada trebate pažljivo fokusirati na svoj posao ili na ono što se događa u vašem životu. Također će biti potrebno da jasno odredite prioritete.

Lako može doći do obnavljanja ili osvježavanja nekog odnosa ili projekta, a koje niste očekivali. No, da biste imali koristi od toga morate biti vrlo pozorni. Baš kao što je jasnoća neuhvatljiva osobina koja može nestati u trenutku, tako vam mogu promaknuti i prilike za rast i novi život ako niste pažljivi.

Ova karta vam može nositi i poruku da biste trebali razmisliti o načinima na koje možete biti proaktivni u iniciranju neke obnove umjesto da čekate da se to dogodi samo od sebe.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.