Jelen kao vaša životinja moći

Jelen, Damh na galskom (čita se dav), nosi vrline gracioznosti, dostojanstva i integriteta. Kad se nađete u situaciji u kojoj se osjećate ranjivima ili kao pod povećalom, pozovite duh jelena kako biste se umirili te osjećali snažnijima i s više dostojanstva. Jelen simbolizira i neovisnost – duhovnu i fizičku neovisnost.

U druidskoj tradiciji jelen je povezan s brezom i brojem jedan. Sve to označava blagoslov novih početaka. Stoga vam je duh jelena potreban kada razmišljate o novim projektima, a pojava ove karte ukazuje da je na pomolu nešto novo.

Jelen je također simbol seksualnosti pa vam ova druidska karta signalizira potrebu da u svoj seksualni život unesete više dostojanstva, gracioznosti i integriteta te da je važno da se i seksualno izrazite.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.