Hrabrost je jedini način da izađete iz ljušture

Kad se suočavate s vrlo teškom situacijom imate izbor: možete biti ogorčeni i pokušavati naći nekoga ili nešto koga biste mogli okriviti za nevolju, ili se možete suočiti s izazovom i rasti. Ovaj cvijet vam pokazuje način – njegova strast za životom vodi ga iz mraka prema svjetlu. Nema smisla boriti se protiv izazova života, niti pokušavati izbjeći ih ili poricati. Oni su tu, postoje, i ako sjeme želi postati cvijet mora proći kroz njih. Budite dovoljno hrabri da izrastete u cvijet koji trebate postati.

Karta prikazuje maleni cvjetak koji se na svom putu da iznikne na svjetlo dana susreće s izazovom stijena i kamenja. Okružen je aurom svijetlo-zlatne boje jer taj cvjetić razotkriva veličanstvenost svog majušnog bića. Neposramljen, jednak je najsjajnijem suncu.

Sjeme ne može znati što će se dogoditi, ono nikad nije upoznalo cvijet. Sjeme čak ne može niti vjerovati da posjeduje potencijal da postane prekrasan cvijet. Dug je to put i uvijek je sigurnije ne otputiti se na njega, jer nepoznat je i ništa nije sigurno. Ništa ne može biti zagarantirano. Tisuću i jedna opasnost čeka na tom putu, mnoge zamke – a sjeme je sigurno, skriveno unutar čvrste jezgre.

Međutim, sjeme pokušava, ulaže napor, odbacuje čvrstu ljusku koja predstavlja njegovu sigurnost i počinje se kretati. Momentalno započinje borba s tlom, sa stijenama i s kamenjem. Sjeme je vrlo čvrsto, no izdanak je vrlo, vrlo nježan, a opasnosti vrebaju mnoge.

Za sjeme nema opasnosti, ono može preživjeti milenije, ali za izdanak postoje mnoge opasnosti. No, izdanak svejedno kreće prema nepoznatome, prema suncu, prema izvoru svjetla, a da ne zna ni gdje ide ni zašto. Veliki je to križ za nošenje, ali snovi su opsjeli sjeme i sjeme se pokreće.

Isti put čeka i čovjeka. Naporan je i težak to put. Bit će potrebno mnogo hrabrosti.

(Osho)

Pogledajte i video o hrabrosti i o nošenju sa strahovima:

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.