Bježanje od straha

Sada je idealan trenutak da se riješite straha! Da!? O tome piše Sasho:

Da li i vi bježite kao što sam i ja bježao kada se pojavi strah?

Činjenica o tome koliko sam trenutaka propustio je užasna samo zbog toga što mi se nije sviđalo ono što je bilo ispred mojih očiju. U takvim trenucima moj um je tražio i stvarao scenarij za nešto što se zove PAKAO! Laž, velika laž i manipulacija samog uma. Dok sam tako bježao, samo sam propuštao idealne prilike da se suprotstavim nečemu što je u meni raslo, a bez da vidim da je to samo ego.

Da bismo zavoljeli život od nas se traži da smo doslovno prisutni u svakom trenutku i da smo realni koliko je to moguće. Na primjer, današnji dan mi je težak, osjećam se anksiozno, depresivno, tužan sam i jako me hvata strah. Umjesto da budem u tom stanju takvom kakvo jest, moj um odmah pogoršava stvar jer vrti scenarij još gori nego što je u realnosti. Brzinom svjetlosti počinje kreirati užase, obuzima me i ne da mi ni da dišem. Prijeti mi sa svim i svačim sve dok od mene ne uradi da zaboravim na svoju istinsku prirodu i tako sve dok me ne podčini da postanem njegov rob.

Za takav scenarij, koji se nije ni dogodio, a vjerojatno se neće nikada ni dogoditi, mi se uhvatimo i od tuda započinje naš pakao. Taj pakao paralizira sve ono što smo mi, gubimo pravo na slobodu i naš život izgleda kao da smo zombi.

Dragi moji dobri ljudi, iz takvog stanja postoji izlaz. Taj izlaz je da zauzmemo zdravi stav, da se povežemo s našom izvornom snagom i kažemo STOP! Doslovno strahu trebamo reći: “Nećeš mi više ti uzimati ono što je najmoćnije u meni. Nećeš mi više uzeti niti jedan trenutak koji mi je darovan da živim ispunjeno. Ja sam vlasnik ovog tijela i ja sam jedini koji preuzima odgovornost za ovaj trenutak svog života. Ti možeš sada, ako imaš uopće muda, da udariš najsnažnije što možeš i da spržiš moj život, ali ja ću samo gledati i gledati jer imam dozvolu za to.” I vidjet ćete, strah će se početi povlačiti, a ostat će ono nešto uzvišeno, a što vi u tom trenutku morate otkriti sami.

Ovo nije tehnika, ovo je svjesni rad na sebi. Ovo je puno moćnije nego što možete zamisliti. U ovome se krije naša istina. Uvijek kada dođete u bilo kakvo negativno stanje uma, prakticirajte ovo, jer ovo je put prema vašoj slobodi od straha, put koji otkriva božanska čudesa u vama.

Nemojte se bojati pogledati i vidjeti što vam strah nudi. Nemojte propustiti taj trenutak. Tu leži moć da uradite ono što želite, jer bijeg je samo odgađanje nečega s čime se trebate suočiti.

Dobri moji ljudi, da radite na sebi duhovno doslovno znači da budete prisutni, ne samo kad je ugodno, već pogotovo kad je neugodno. Naša misija je da to činimo. I vjerujte da će nadalje stvari ići sve lakše i lakše. Dajte si vremena! I ja sam bježao. I dobro je da sam ovo osvijestio i probudio u sebi da bih mogao to podijeliti s vama. Sve skupa što se događa je život, a pravilno proživljen život je upravo to da osjetite i proživite sve ono što vam on pruža.

Sasho Martinovski

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.