Reiki vodič: Reiki beaming i Reiki tuš, dvije tehnike u radu s energijom (video)

Reiki beaming i Reiki tuš su dvije tehnike u radu s energijom o kojima Boris govori u ovom videu, a koji je dio serije videa “Vodič kroz Reiki za reikiste“. Reiki beaming je zračenje energije iz dlanova prema osobi, životinji, biljki ili predmetu koji se nalaze pred vama. To je praktički rad na daljinu kojeg mogu prakticirati i reikisti samo s prvim stupnjem Reikija. Reiki tuš je pak brzinska pomoć, tj. brzinski rad s energijom na svojoj (ili tuđoj) auri.

Video je izvorno iz “Reiki grupa Boris Pecigoš” pa pozivamo sve reikiste da nam se pridruže tamo.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.