U vlastitom zatvoru

Sasho Martinovski piše o iskustvu s jednom klijenticom čije su je misli držale u vlastitom zatvoru i nepotrebno joj povećavale patnju:

Jednoj mojoj klijentici se pojavio čudan bol desno ispod rebara. Nazvala me je da me pita što je to točno. U prvom očitanju visak mi je pokazao da joj se samo upalio neki mišić te da će joj bol proći kroz desetak dana. Međurebreni mišići, ošit i duboki trbušni ili leđni mišići znaju uzrokovati neodređenu i podmuklu bol, a kako su u blizini i drugi organi poput jetre i želuca, čovjek se može uplašiti da nešto nije u redu s tim organima.

Umjesto da se umiri i pričeka da joj bol prođe, njen um se nije tu zaustavio. Doslovno ju je počeo mučiti, štoviše terorizirati. Fokus joj je bio samo na tom bolu. Stalno je opipavala to područje, a njen bol se pojačavao. Svaki dan mi je postavljala pitanja – je li to jetra, je li to žuč, je li to želudac, je li od kralježnice, je li zbog menstruacije, da li je zbog nadutosti… Jedan dan sam za nju provjeravao svaka dva sata što se točno tamo zbiva. Visak je i dalje vrlo jasno tvrdio da to nije ništa ozbiljno, da se mora opustiti i da mora maknuti svoju pažnju s tog bola. No, njen um joj ni dalje nije dao mira, snažno se uhvatio za taj bol i svaki dan joj je radio torturu. Ona nije mogla naći snage da vjeruje sebi i u očitanja viska, a koja su zapravo očitanja preko njenog višeg Ja.

Radili smo i energetske tretmane pa bi se bol smanjio ili nestao, ali bi se ubrzo opet pojavio. Ona je počela proučavati anatomiju pa se zakačila na žuč – tvrdila je da je to bol u žuči. Visak joj je opet rekao da se ne radi o žuči i da je generalno sve u redu. Dao sam joj primjer da je to tip bola poput zanoktice, bol koji može jako smetati, ali se ne radi o nečemu ozbiljnome. No, ona se nije dala uvjeriti, svaki dan joj je bio mučan te je nastavila s pitanjima i provjerama na visak.

Konačno je odlučila da ode kod liječnika. U prvom pregledu internist ju je samo opipao i rekao joj da je žuč povećana i iziritirana te da treba krenuti s dijetom i odmaranjem. Kada mi je to prenijela, ponovo sam provjerio na visak i opet dobio isti odgovor – sve je u redu. Rekao sam joj da tu nešto ne štima, da je žuč u redu i da bi trebala otići na ultrazvuk. Sljedećih nekoliko dana prolazila je krize i strahove, ali ja sam ostao dosljedan očitanju viska te smo nastavili s energetskim tretmanima.

U međuvremenu joj je stanje pogledao i Boris kroz energetsko skeniranje, svoje zen karte i biotenzor. I on je potvrdio da se ne radi o žuči i da je zapravo sve u redu, osim njenog prevelikog fokusa na bolu, mentalnog brijanja i negativnih scenarija koje je vrtjela u glavi.

Došao je i termin pregleda s ultrazvukom. Rezultati su bili čisti kao suza! Na slici je njen nalaz:

UZV nalaz

Dobri moji ljudi, svi mi moramo paziti na svoje misli. Ovaj primjer pokazuje kako misli imaju veliku snagu. Mojoj klijentici su negativne misli doslovno pojačavale fizički bol, iako realno nije imala nikakvu zdravstvenu teškoću osim blagog istegnuća mišića. Njene misli su joj bol potencirale na n-tu. Svi mi trebamo biti realni, prizemljeni te moramo pronaći snagu i vjeru u sebe, gledajući kroz prizmu svjesnosti iz koje možemo crpiti pozitivnije misli, stavove i energiju. Sretno!

Sasho Martinovski

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.