Postavljanje namjere ili cilja, općenito u životu ili za energetski tretman (Reiki) (video)

Postavljanje namjere ili cilja, općenito u životu ili za energetski tretman (Reiki), to je tema ovog videa. Nekima je teško odrediti ciljeve u životu ili kao namjenu energetskog Reiki tretmana. Boje se sanjati, boje se da ne pogriješe ili da će ići protiv svoje od duha određene životne svrhe ili “sudbine”, pa samo pasivno čekaju. Drugi pak postavljaju cilj ili namjenu energetskih tretmana kao da je Reiki sredstvo za čudesno ispunjavanje svih želja i prohtjeva, a koje obično dolaze s razine uma i nametnutih uvjerenja, a ne s razine bića.

No, tu postoji jedna caka – postavljanje cilja ili namjene tretmana je spoj nekoliko ključnih elemenata, a to su: naša ograničavajuća uvjerenja + naša slobodna volja + viša mudrost + naša kreativna moć. Uzmemo li to sve u obzir, moći ćemo postavljati visoke ciljeve i raditi na njima te će se oni doista čudesno ostvarivati, sve dok slušamo i slijedimo glas svojeg višeg Ja, a ne um.

Video je dio serije “Vodič kroz Reiki za reikiste”, izvorno iz “Reiki grupa Boris Pecigoš” pa pozivamo sve reikiste da nam se pridruže tamo.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.