Ustanite i raširite krila!

Osoba na ovoj karti se iznova rađa, izranja iz korijenja vezanog za zemlju i širi krila spremna poletjeti prema bezgraničnom. Geometrijski oblici oko tijela te osobe prikazuju mnoge dimenzije života koje su joj istovremeno dostupne. Kvadrat predstavlja fizičko, manifestirano i spoznato. Krug predstavlja nemanifestirano, duh i čisti prostor. A trokut simbolizira trostruku prirodu svemira: manifestaciju, nemanifestirano – i ljudsko biće koje sadrži oboje.

Sada vam se pruža mogućnost da vidite život u svim njegovim dimenzijama, od najdubljih dubina do najviših visina. One postoje zajedno, a kada dosegnete iskustvenu spoznaju da su mrak i teškoće jednako potrebne kao i svjetlo i lakoća, tada počinjete imati znatno drugačiju perspektivu svijeta. Ako dopustite svim bojama života da vas prožmu, tada postajete cjelovitiji.

Ova zen karta bi se mogla zvati i “šira perspektiva”. To se posebno odnosi na problematične situacije u kojima ste zapeli samo na uočavanju negativnosti te ste izgubili iz vida dugoročne mogućnosti pozitivnog ishoda, tj. da nešto “loše” u konačnici može uroditi “dobrim” (kako kaže poslovica “svako zlo za neko dobro”). Karta vas poziva na dublje (šire) sagledavanje, s odmakom od trenutnih emocionalnih reakcija. Vrlo je vjerojatno da ćete tada u nekoj nepovoljnoj situaciji ipak pronaći i sjeme mogućnosti da raširite krila i vinete se u visine. No, potreban vam je odmak od emocija koje su rezultat uskog viđenja.

Ravnoteža uzemljenosti i raširenih krila dat će vam upravo onu mjeru novog viđenja koje je potrebno za radosno i zadovoljavajuće napredovanje.

🌳🦌🦉🐍🌲💎💥🙌
Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:
https://boris-pecigos.com
https://sasho-martinovski.com
https://youtube.com/@boris-sasho
https://facebook.com/boris.pecigos.reiki

Kontakt
E-mail:
boris.pecigos@gmail.com
martinovski.sasho@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.