O MENI

Boris Pecigoš

Ja sam Boris Pecigoš, Reiki majstor, Osho zen tarot majstor i land art umjetnik.

Držim Reiki tečajeve, tj. inicijacije u ovu izuzetnu energetsku tehniku opuštanja i osobnog razvoja.
Radim energetske tretmane za najrazličitije vidove podrške i iscjeljivanja, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje prostora i osoba, postavljanje energetskih zaštita i drugo.

Radim osobna savjetovanja i vođenja kroz životne izazove (life coaching) u čemu mi pomažu iznimno vrijedan psihološki i duhovni alat Osho zen tarot, radiestezijsko pomagalo biotenzor, razvijena intuicija i empatija, preko 15 godina iskustva rada s klijentima i životni put obilježen istraživanjem psihe, emocija i duha.

Obratite mi se gdje god da se nalazite u svijetu jer radim i ONLINE i NA DALJINU.
Inače živim i radim u Rijeci.

Surađujem sa Sashom Martinovskim, koji je Reiki majstor, radiestezist (rad s viskom) i makeup artist za film i teatar. Osobni i duhovni razvoj, rad s energijama i misticizam te ljubav prema prirodi su glavne teme našeg življenja i djelovanja.

Pratite našu Facebook stranicu za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz naše prakse, povremene besplatne energetske tretmane i druge teme iz našeg područja rada.

Pratite me i na mom YouTube kanalu.

Kao land art umjetnik i slikar (magistar umjetnosti) povezujem umjetnost, spiritualnost i prirodu. Autor sam Land art staze u Parku prirode Učka, što je moj najznačajniji projekt dosad, a napisao sam i objavio Zbirku poezije Putovanje.


KONTAKT

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com


NAJNOVIJE OBJAVE

Dabar kao animalni vodič

Dabar je simbol majstorstva u gradnji i zanatskim radovima. Duh dabra vam donosi sve talente i vještine koji vam trebaju za neki aktualni poduhvat kako biste ostvarili pozitivan ishod. Došlo je vrijeme da konačno djelujete na osobnom projektu koji ste dugo pripremali. Ako ste već započeli, a suočeni ste s preprekama ili zastojem, povežite se […]

Termini Reiki tečajeva (inicijacija)

REIKI TEČAJEVI 1., 2. ili 3. stupnja, kao i tečajevi obnavljanja Reikija, UŽIVO se mogu održati u našem prostoru u Rijeci ili kod vas u Rijeci i bližoj okolici. Dogovor termina individualno. ONLINE REIKI TEČAJEVI I, II, III, kao i tečajevi obnavljanja Reikija, mogu se održati putem live video poziva u bilo kojem terminu koji […]

Energije obilja

Kažu da novac nije ključ za sreću. Međutim, s novcem se taj ključ do sreće može napraviti! Osho kaže da su istočnjaci odbacili tijelo i materiju, nazivajući ih iluzijom, mayom, nečime što zapravo ne postoji i što se samo čini da postoji. Oni su odbacili svijet, posvetili su se samo duhovnosti – i zato su […]

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave za savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke raznih kartica, vođene meditacije i druga videa, poučna iskustva iz Borisove i Sashine prakse (Reiki inicijacije, energoterapije, rad na prostoru, rad s viskom i zen kartama), i druge teme iz našeg područja rada.

IMPRESUM

ORBIS, obrt za osobni razvoj i vizualne umjetnosti, vl. Boris Pecigoš
Rijeka, Braće Fućak 4
OIB: 83043525140
MBO: 98170139
IBAN: HR0323900011101141101 (HPB)
E-mail: boris.pecigos@gmail.com