ENERGETSKA PODRŠKA

Integralna energetska podrška je ciljani energetski rad na nekom vašem cilju ili problemu uz primjenu različitih dodatnih tehnika u kojima sam se izvještio kroz dugogodišnji osobni rad i rad s klijentima (Reiki, čitanje iz zen karata, intuitivni razgovor, vođene meditacije i vizualizacije, korištenje energije prirode, itd.). Seansa može biti jednokratna, ali najbolje rezultate ćete ostvariti kontinuiranim radom kroz određeni vremenski period.

Jednokratna energetska seansa iscjeljivanja i podrške
Slanje podržavajuće i iscjeljujuće energije za bilo koje područje na kojem želite poraditi, poput fizičkog zdravlja, stresa i opuštanja, postizanja unutarnjeg mira i sklada, jasnoće u mislima i koncentracije, energiziranja i jačanja volje, raznih emotivnih i psiholoških problema, popravljanja odnosa, uklanjanja toksičnosti među ljudima, kidanja veza (raspetljavanja loših odnosa, uklanjanja negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanja prošlih trauma, skidanja uroka i magije (uklanjanja negativnih energija iz aure i postavljanja zaštite na osobu), energetskog čišćenja i zaštite prostora (kuće, stana ili ureda), rada na željama i ciljevima, slanja energije u predstojeće događaje za podršku, energetske pomoći umirućima, itd.
Prva seansa traje oko 60 minuta, a sljedeće na istu temu oko 30 minuta. Radim ih na daljinu u vrijeme kada se možete umiriti i opustiti kako biste mogli osjetiti energiju i imati najbolji učinak.
Cijena za prvi pojedinačni integralni tretman s razgovorom i uvidima kroz zen karte (60 minuta): 600 kn
Cijena za svaki sljedeći pojedinačni tretman na istu temu (30 minuta): 300 kn

Serija od četiri seanse
Seriju seansi radim četiri dana za redom i to je zapravo bolji izbor kada trebate podršku za neku zahtjevnu situaciju. Serija uključuje prvi integralni tretman s razgovorom i uvidima kroz zen karte (60 minuta) te praćenje i analizu senzacija u sljedeća tri tretmana (po 30 minuta).
Cijena: 1.200 kn
Preporučujem vam da nakon ove četverodnevne serije tretmana nastavite raditi na svom cilju ili problemu još neko vrijeme kroz tjedne energetske seanse (individualne ili grupne), ali i kroz samostalne meditacije, vizualizacije ili druge zadatke koje ću vam predložiti.

Grupne seanse
Održavam ih na daljinu svakog četvrtka u 22 sata u trajanju od 30 minuta. Potrebno je da se prijavite komentarom na post koji objavljujem četvrtkom ujutro na mojoj Facebook stranici Mystical Voyager te da mi se tamo javite privatnom porukom da definiramo na čemu ćemo raditi.
Cijena: 100 kn

Mogućnosti plaćanja
– uplatom na račun putem internetskog bankarstva
– uplatom na račun u poslovnicama pošte, banke ili fine
– kreditnim i debitnim karticama putem online autorizacije
– PayPal-om (u eurima)

Boris Pecigoš
boris.pecigos@gmail.com
+385923090550

Integralna energetska podrška

.

vrh

Create a website or blog at WordPress.com