OBJAVE

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.

Reiki simboli

U iscjeljivanju energijom putem Reiki tehnike koriste se i određeni simboli. Ima ih četiri: u prva tri simbola se bude iniciran na drugom stupnju učenja Reikija, a u četvrti, majstorski simbol, inicijacija se dobiva na trećem stupnju Reikija.

Tuljan kao vaša životinja moći

Dan nan Ròn – pjesma tuljana – uznemiruje i plaši mnoge koji je čuju. Njihovo žalopojno i gotovo ljudsko glasanje do srži uznemiruje srca onih koji ih slušaju. To je poziv iz mora, iz dubina nesvjesnog. To je zov iz voda našeg rođenja, naših početaka na Zemlji.

Vizualizacija svjetlosti

Vizualizirajte bijelu ili zlatnu svjetlost koja s neba dolazi na vas, prolazi kroz vaše tijelo i energetsko polje oko vas te ih čisti, odnoseći sa sobom sve što je nepotrebno u zemlju. Osim čišćenja aure možete zamisliti da vas ta nebeska svjetlost istovremeno energetski puni, osnažuje i hrani. Svjetlost možete vizualizirati kao kišu, slap, zrake…

Majstor svog života

Zen karta Majstora sugerira da ste na nekom polju dosegli točku majstorstva, da ste postali majstor svog života, onaj koji konce svog života drži u svojim rukama i koji preuzima odgovornost za svoj život.

Termini Reiki tečajeva (inicijacija)

Reiki tečajeve 1., 2. ili 3. stupnja, kao i tečajeve obnavljanja Reikija, redovito održavam uživo u našem prostoru u Rijeci ili online putem live video poziva. Svi tečajevi su najčešće individualni (jedan na jedan), ali mogu biti i u malim grupama, pogotovo ako želite imati zajednički tečaj s članovima obitelji ili prijateljima. Online tečajevi su…

Jaglac kao vaša biljka moći

Jaglac se oduvijek povezivao s romantičnom ljubavlju i novim počecima jer je među prvim cvjetovima koji se pojavljuju nakon zime. Ova druidska karta označava da u vaš život ulazi nova ljubav ili svježi dašak nježnosti u već postojećem odnosu. Odnosi imaju svoja doba, baš kao i priroda, i bez obzira koliko ste dugo s nekime…

Znakovi ili pareidolija?

Tražite li smisao tamo gdje on ne postoji? Skloni ste pridavati kozmičko značenje i najmanjoj pojavi koju sretnete na svom putu? Čuvajte se toga jer postoji psihološki fenomen koji se naziva pareidolija, a označava sklonost uma da daje smisleno značenje nesuvislim ili amorfnim oblicima. Sigurno ste to mnogo puta doživjeli gledajući “životinje” u oblacima.

Oprez! Vaš balon bi mogao puknuti…

Koliko mnogo ljudi poznajete koji su, baš kad su bili totalno preopterećeni, s previše projekata, s previše “loptica u zraku”, iznenada dobili gripu ili su pali i završili na štakama? To je baš nešto kao “loše tempiranje” majmunčića s iglom u ruci koji će uletjeti ovom “one-man-band” čovjeku na slici.

Kidanje toksičnih vezanosti

Kidanje toksičnih vezanosti je četverodnevna energetska seansa kojom se uklanjaju negativne, iscrpljujuće i toksične vezanosti za neku konkretnu osobu, stvar ili situaciju, raspetljavaju se i iscjeljuju poremećeni i loši odnosi te se pomaže u prebolijevanju ljubavnih i drugih rastanaka. Negativne, ovisničke i iscrpljujuće energetske vezanosti za sadašnjeg ili bivšeg ljubavnog partnera, roditelja, dijete ili nekog…

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Čitajte nove objave direktno u svom e-mail inboxu!

Pratite nove objave kako biste primili praktične savjete za vaš osobni razvoj i energetsku higijenu, dnevne poruke iz raznih kartica, vođene meditacije i druga videa te poučna energetska, duhovna i mistična iskustva iz Borisove i Sashine prakse Reikija, radiestezije i radionica u prirodi.