OSHO ZEN TAROT

Što dobivate sa savjetovanjem kod mene, tj. s čitanjem iz više različitih karata i na visak? Što je to Osho zen tarot? Kako izgleda dopisni tečaj Osho zen tarota i zašto biste se trebali upoznati s ovim kartama?

Čitanje iz karata i na visak (savjetovanje i vođenje kroz životne izazove)

Produbite spoznaje o situaciji koja vas muči, o odnosu o kojem brinete, o dvojbama koje traže donošenje dobre odluke, o potencijalu ili mogućem ishodu vaših izbora ili postupaka te o bilo kojem drugom problemu za koji tražite rješenje.

Savjetovanje kod mene nije proricanje budućnosti bez praktične primjene za vaš život. To je sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), u čemu mi pomažu iznimno vrijedan psihološki i duhovni alat Osho zen tarot, praktične i konkretne Lenormand karte, brojne motivacijske kartice, radiestezijska pomagala visak i biotenzor, razvijena intuicija i empatija, preko 20 godina iskustva rada s klijentima i životni put obilježen istraživanjem psihe, emocija i duha.

Neka od područja u kojima vam savjetovanje može pomoći:

 • Analiza svih tipova odnosa (ljubavnih, obiteljskih, prijateljskih, poslovnih) ili njihovih određenih aspekata (komunikacije, teme koja je upravo “iskrsla” u inače stabilnom odnosu, potencijala određene suradnje, kompatibilnosti i sl.). U analizi ćete dobiti uvid u vaše energije i energije druge osobe (stavovi, emocije, namjere i sl.), potencijal odnosa, mogući smjer razvoja odnosa, izazove u odnosu te konkretan savjet za vas.
 • Analiza najrazličitijih situacija, pitanja, izazova i problema. Za ovakve analize se radi najprikladnije otvaranje karata, primjerice Dijamant, Keltski križ ili Ključ uvida. Ta otvaranja daju uvide u različite aspekte vaše situacije, poput vaše energije, unutrašnjih (nesvjesnih) utjecaja, prošlih utjecaja, izvanjskih okolnosti, strahova ili blokada, mogućeg ishoda ili smjera razvoja situacije, savjeta za vas, itd.
 • Kad ste u dilemi između dviju ili više opcija pa vam treba pomoć da saznate koja opcija je za vas najbolja na jednom ili više aspekata koji vas zanimaju (fizičkom, materijalnom, financijskom, emotivnom, intelektualnom, duhovnom ili nekom drugom), kako biste na temelju stečenih uvida lakše donijeli mudru odluku.
 • Uvid u vaše generalno stanje “ovdje i sada”: koja je centralna energija koja vas sada obilježava, koji su vaši strahovi, što vas podržava (ili blokira) iznutra i izvana, kuda zapravo idete, koja je sljedeća stepenica u vašem životu (smjer u kojem trebate ići) i što biste trebali učiniti da se u tome podržite. Ova analiza je prikladna u situacijama kada nemate neko konkretno pitanje, kada ste samo znatiželjni ili kada ni ne znate što je problem već imate samo nejasan osjećaj da nešto nije u redu.
 • Rođendanska ili novogodišnja analiza: otkrivanje vaše najdublje čežnje bića za novi ciklus života i svih aspekata povezanih s njom (vaše jakosti i slabosti, mogući izazovi, materijalni, emotivni i duhovni resursi, itd.). Ova analiza je prekrasan poklon samima sebi za rođendan, ali i kao poklon za vama drage osobe.
 • Za radiestezijske analize osoba i prostora pogledajte ovdje.

Cijene čitanja:

 • Pisana analiza ili audio snimak analize jednog pitanja, situacije ili teme (cca jedna do dvije stranice teksta ili 15-ak minuta audio snimka, uz mogućnost postavljanja par potpitanja na tu temu, tj. pojašnjavanja nejasnoća iz analize): 40 € / 300 kn
 • Video snimak čitanja (cca 20-ak minuta, uz mogućnost postavljanja par potpitanja na tu temu, tj. pojašnjavanja nejasnoća iz analize): 50 € / 375 kn
 • Rođendanska ili novogodišnja analiza (audio ili video snimak, ili pisano): 100 € / 750 kn

Cijene se odnose na samo jedno konkretno pitanje ili temu (dakle, analiza jedne situacije, jednog problema, jednog odnosa, jedne dileme, itd.).

Pisana analiza, kao i audio ili video snimak analize, omogućuju vam da imate podsjetnik na dobivene uvide, kojima se po potrebi uvijek možete vratiti.

Cijena telefonskog ili live video savjetovanja:

 • Novi klijenti: 60 € / 450 kn za 30 minuta razgovora, s plaćanjem unaprijed
 • Stalni klijenti: 2 € / 15 kn po minuti razgovora, s plaćanjem nakon čitanja

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Za besplatnu kartu dana pratite naše Facebook stranice

Što je to Osho zen tarot?

Osho zen tarot (Oshove zen karte) je vrlo vrijedan alat samorazvoja i putokaz na stazi vašeg osobnog rasta. Lišene su misticizma i ezoterije, što je inače karakteristika klasičnih tarota. Prema načelu sinkroniciteta, kojeg je opisao veliki psihoanalitičar C. G. Jung, kad izvučete određene karte njihov odabir nije slučajan, već one putem prikazanih slika otkrivaju poruke vaše podsvijesti (ili vašeg višeg Ja). Te arhetipske slike su jezik nesvjesnog kojim se ono obraća vašem svjesnom biću kako bi vas usmjerilo na ostvarenje vašeg punog životnog potencijala i pomoglo vam donijeti razborite odluke. To redovito doživljavate kada sanjate, a sa zen kartama se događa isti proces komunikacije putem slika, ali sada u budnom stanju. Samo je potrebno znati te slike ispravno protumačiti.

Zen kartama se ne proriče budućnost. One mogu dati neku naznaku smjera u kojem će se situacija razvijati ili mogu otkriti potencijal neke situacije ili vjerojatnost da se ona odvije na određeni način. Međutim, te karte su prije svega namijenjene osobama koje svjesno rade na sebi i koje preuzimaju odgovornost za kreiranje svojeg života i svoje budućnosti, ali im je potreban dublji uvid u neku nejasnu situaciju, problem ili odnos, kako bi na temelju toga same donijele odluke i poduzele odgovarajuće korake prema ispunjenju te time stvorile budućnost kakvu žele.

Zašto biste trebali sami naučiti Oshove zen karte

Koliko ste se puta našli u situacijama ili odnosima koji su vam bili nejasni, gdje ste bili zbunjeni proturječjem emocija i razuma, glasovima koji se kovitlaju u vašoj glavi, a još više savjetima okoline? Pokušavali ste naći izlaz, tražili ste smjernice izvana i odgađali donošenje odluke u strahu da ne pogriješite. Možda ste čak zvali tarot linije i nadali se da će vam proreći svijetlu budućnost bez da sami nešto poduzmete. A odgovori su zapravo već bili u vama. Postoje načini kako doprijeti do njih. Osho zen tarot je jedan od načina u kojem sam iznimno vješt, s iskustvom preko 15 godina. Steknite i sami tu vještinu!

Zabavno je izvlačiti razne kartice, kojih danas ima doista mnogo, te pročitati njihovo značenje iz knjižice. No, mnogo je smislenije zaći dublje u suštinu poruka i naučiti povezati kartu s konkretnom situacijom za koju pitate. Želite li to savladati prijavite se na moj tečaj Osho zen tarota. To je tečaj za sve one koji žele naučiti bolje služiti se zen kartama za stjecanje uvida u nejasne situacije, odnose i izazove života.

Razvijte svoje psihičke sposobnosti na svoju dobrobit i dobrobit svojih bližnjih kroz upoznavanje i rad s Oshovim zen kartama. Na ovom, inače vrlo zabavnom tečaju, upoznavat ćete i skrivene dijelove sebe, otkrivat ćete pozadinu nekih svojih životnih situacija, doći ćete u kontakt sa sobom na prisniji način nego dosad te potaknuti procese transformacije prema samoostvarenju. Ako vas privlači i zen filozofija u smislu otkrivanja vlastite moći svjesnog bivanja i djelovanja u sadašnjem trenutku, onda više nemate dvojbi jesu li ovo karte za vas.

Na tečaju ćete upoznati Oshove zen tarot karte i razvijati slobodne asocijacije na slike karata, razumijevanje, intuiciju i inspirativno tumačenje karata. Upoznat ćete se i sa složenim otvaranjima (za analizu različitih tipova odnosa i situacija) te naučiti povezivati značenja karata s pitanjem i pozicijom u otvaranju, kao i razumijevanje odnosa među kartama u otvaranju.

Autor karata je Osho, renomirani indijski učitelj zena, a oslikala ih je njegova učenica Ma Deva Padma.

Prva lekcija Osho zen tarota

Koncept dopisnog tečaja Osho zen tarota

Iz udobnosti svog doma uđite u tajanstveni svijet Osho zen tarota uz konstantno vodstvo mene kao učitelja s više od 20 godina iskustva. Sa svakom lekcijom koju prođemo, vaše oduševljenje Oshovim kartama i stečenim spoznajama će sve više rasti. Čudit ćete se kako to da ove zen karte tako vjerno i precizno ocrtavaju stanja za koja pitate i uvidjet ćete da daju vrlo mudre i praktične smjernice.

U učenju će vam pomoći i opsežna skripta od 114 stranica koja sadrži prijevod objašnjenja svih 79 karata uz moje dodatno tumačenje stečeno dugogodišnjim iskustvom, upute za rad s kartama, detaljan opis desetak različitih otvaranja. Skriptu ćete primiti poštom.

Na kraju uspješno savladanog tečaja dobit ćete moj certifikat.

Tečaj možete upisati ako govorite ili razumijete hrvatski jezik, bez obzira na mjesto i zemlju u kojoj živite jer vas kroz tečaj vodim putem emaila (dopisni tečaj).

Tečaj je uvijek individualan (jedan na jedan).

Karte “Osho Zen Tarot” na hrvatskom jeziku nabavite u online knjižari Harša, a na engleskom ih jeziku naručite s Amazona.

Sve što vam je potrebno za tečaj su Oshove zen karte i moja skripta

Tečaj održavam kroz deset dopisnih lekcija koje samostalno proučavate, ali uz moje konstantno vodstvo i podršku. Lekcije obuhvaćaju upoznavanje s konceptom ovog sustava karata, vježbanje intuicije i upoznavanje s kartama te praktično učenje osam tipova otvaranja (analize situacija, odnosa, rođendanska analiza itd.). Lekcije ćete dobivati jednu po jednu putem e-maila, onim ritmom kojim ih uspijete savladati.

Ovaj tečaj je prikladan za osobe koje vole učiti samostalno i imaju dovoljno samodiscipline da odrade tečaj do kraja.

Cijena: 200 € / 1.500 kn + poštarina za slanje skripte izvan Hrvatske

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Osho zen tarot