OSHO ZEN TAROT

Saznajte osnovne informacije o Osho zen tarotu, savjetovanjima (čitanju iz karata) i tečajevima Osho zen tarota.

Kakav je ovo tarot?

Osho zen tarot (Oshove zen karte) je vrlo vrijedan alat samorazvoja i putokaz na stazi vašeg osobnog rasta. Lišene su misticizma i ezoterije, što je inače karakteristika klasičnih tarota. Prema načelu sinkroniciteta, kojeg je opisao veliki psihoanalitičar C. G. Jung, kad izvučete određene karte njihov odabir nije slučajan, već one putem prikazanih slika otkrivaju poruke vaše podsvijesti (ili vašeg višeg Ja). Te arhetipske slike su jezik nesvjesnog kojim se ono obraća vašem svjesnom biću kako bi vas usmjerilo na ostvarenje vašeg punog životnog potencijala i pomoglo vam donijeti razborite odluke. To redovito doživljavate kada sanjate, a sa zen kartama se događa isti proces komunikacije putem slika, ali sada u budnom stanju. Samo je potrebno znati te slike ispravno protumačiti.

Zen kartama se ne proriče budućnost! One mogu dati neku naznaku smjera u kojem će se situacija razvijati ili mogu otkriti potencijal neke situacije ili vjerojatnost da se ona odvije na određeni način. Međutim, te karte su prije svega namijenjene osobama koje svjesno rade na sebi i koje preuzimaju odgovornost za kreiranje svojeg života i svoje budućnosti, ali im je potreban dublji uvid u neku nejasnu situaciju, problem ili odnos, kako bi na temelju toga same donijele odluke i poduzele odgovarajuće korake prema ispunjenju te time stvorile budućnost kakvu žele.

Čitanje iz karata (savjetovanje i vođenje kroz životne izazove)

Produbite spoznaje o situaciji koja vas muči, o odnosu o kojem brinete, o dvojbama koje traže donošenje dobre odluke, o potencijalu ili mogućem ishodu vaših izbora ili postupaka te o bilo kojem drugom problemu za koji tražite rješenje.

Zatražite me:

  • analizu svih tipova odnosa (ljubavnih, obiteljskih, prijateljskih, poslovnih) ili njihovih određenih aspekata (komunikacije, teme koja je upravo “iskrsla” u inače stabilnom odnosu, potencijala određene suradnje, kompatibilnosti i sl.);
  • analizu najrazličitijih situacija, pitanja, izazova i problema;
  • kad ste u dilemi između dviju ili više opcija pa vam treba pomoć kako biste se lakše odlučili;
  • uvid u vaše stanje “ovdje i sada”: koji su vaši strahovi i blokade, što vas podržava, kuda zapravo idete, koja je sljedeća stepenica u vašem životu (smjer u kojem trebate ići);
  • rođendansku ili novogodišnju analizu: otkrivanje vaše najdublje čežnje bića za novi ciklus života i svih aspekata povezanih s njom (vaše jakosti i slabosti, mogući izazovi, itd.).

Cijene čitanja:
Cijena za jednostavno pitanje i kratki odgovor (da-ne pitanja, odgovori u nekoliko rečenica): 150 kn / €20
Cijena za pisanu analizu jednog pitanja, situacije ili teme (cca jedna stranica teksta): 300 kn / €40
Cijena 20-minutnog video snimka čitanja: 375 kn / €50
Cijena rođendanske ili novogodišnje analize (pisano ili video snimak po želji): 375 kn / €50
Cijene se odnose na samo jedno konkretno pitanje ili temu (dakle, analiza jedne situacije, jednog problema, jednog odnosa, jedne dileme, itd.).

Cijena telefonskog ili live video savjetovanja:
Novi klijenti: 450 kn / €60 za 30 minuta razgovora, s plaćanjem unaprijed
Stalni klijenti: 15 kn / €2 po minuti razgovora, s plaćanjem nakon čitanja
Telefonski ili live video kontakt je zapravo sveobuhvatno osobno savjetovanje i vođenje kroz životne izazove (life coaching), u čemu mi pomažu iznimno vrijedan psihološki i duhovni alat Osho zen tarot, radiestezijsko pomagalo biotenzor, razvijena intuicija i empatija, preko 15 godina iskustva rada s klijentima i životni put obilježen istraživanjem psihe, emocija i duha.

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Za besplatnu kartu dana pratite moje Facebook stranice

Detaljna radiestezijska analiza osobe viskom i energetski

Ovo je analiza vašeg zdravlja, emocija, psihe, karakternih osobina te stanja vaše energije i energetskog polja, uz detekciju bilo kakvih onečišćenja, nameta, zavjeta, kletvi, uroka i crne magije. Analiza će vam omogućiti donošenje jasnije odluke o daljnjim koracima koji su nužni za vaš boljitak, iscjeljenje i samoostvarenje (koji su vam energetski tretmani, energetsko čišćenje i postavljanje zaštite ili drugi koraci potrebni). Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera te ćete tada imati priliku postaviti i dodatna pitanja koja vas zanimaju. Ovu analizu radi moj suradnik Sasho Martinovski.
Cijena analize: 2.250 kn / €300

Pitanja i odgovori na visak

Postoji mogućnost da Sashi postavite proizvoljna pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo, putem telefonskog ili video razgovora na WhatsApp ili Viber.
Cijena za nove klijente: 450 kn / €60 za 30 minuta razgovora s plaćanjem unaprijed
Cijena za stalne klijente: 15 kn / €2 po minuti razgovora s plaćanjem nakon savjetovanja
Cijena za pisani odgovor na jedno pitanje ili temu (cca jedna stranica teksta): 300 kn / €40
Cijena za jednostavno pitanje i kratki odgovor (da-ne pitanja, odgovori u nekoliko rečenica): 150 kn / €20

Kontakt:
Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

Zašto biste trebali sami naučiti Oshove zen karte

Koliko ste se puta našli u situacijama ili odnosima koji su vam bili nejasni, gdje ste bili zbunjeni proturječjem emocija i razuma, glasovima koji se kovitlaju u vašoj glavi, a još više savjetima okoline? Pokušavali ste naći izlaz, tražili ste smjernice izvana i odgađali donošenje odluke u strahu da ne pogriješite. Možda ste čak zvali tarot linije i nadali se da će vam proreći svijetlu budućnost bez da sami nešto poduzmete. A odgovori su zapravo već bili u vama. Postoje načini kako doprijeti do njih. Osho zen tarot je jedan od načina u kojem sam iznimno vješt, s iskustvom preko 15 godina. Steknite i sami tu vještinu!

Zabavno je izvlačiti razne kartice, kojih danas ima doista mnogo, te pročitati njihovo značenje iz knjižice. No, mnogo je smislenije zaći dublje u suštinu poruka i naučiti povezati kartu s konkretnom situacijom za koju pitate. Želite li to savladati prijavite se na moj tečaj Osho zen tarota. To je tečaj za sve one koji žele naučiti bolje služiti se zen kartama za stjecanje uvida u nejasne situacije, odnose i izazove života.

Razvijte svoje psihičke sposobnosti na svoju dobrobit i dobrobit svojih bližnjih kroz upoznavanje i rad s Oshovim zen kartama. Na ovom, inače vrlo zabavnom tečaju, upoznavat ćete i skrivene dijelove sebe, otkrivat ćete pozadinu nekih svojih životnih situacija, doći ćete u kontakt sa sobom na prisniji način nego dosad te potaknuti procese transformacije prema samoostvarenju. Ako vas privlači i zen filozofija u smislu otkrivanja vlastite moći svjesnog bivanja i djelovanja u sadašnjem trenutku, onda više nemate dvojbi jesu li ovo karte za vas.

Na tečaju ćete upoznati Oshove zen tarot karte i razvijati slobodne asocijacije na slike karata, razumijevanje, intuiciju i inspirativno tumačenje karata. Upoznat ćete se i sa složenim otvaranjima (za analizu različitih tipova odnosa i situacija) te naučiti povezivati značenja karata s pitanjem i pozicijom u otvaranju, kao i razumijevanje odnosa među kartama u otvaranju.

Autor karata je Osho, renomirani indijski učitelj zena, a oslikala ih je njegova učenica Ma Deva Padma.

Oshove karte možete koristiti samo za osobnu uporabu,
ali tečaj će vas potpuno osposobiti i za profesionalna savjetovanja.

Prva lekcija Osho zen tarota

Koncept tečajeva Osho zen tarota

Iz udobnosti svog doma uđite u tajanstveni svijet Osho zen tarota uz konstantno vodstvo mene kao učitelja s više od 15 godina iskustva. Sa svakom lekcijom koju prođemo, vaše oduševljenje Oshovim kartama i stečenim spoznajama će sve više rasti. Čudit ćete se kako to da ove zen karte tako vjerno i precizno ocrtavaju stanja za koja pitate i uvidjet ćete da daju vrlo mudre i praktične smjernice.

U učenju će vam pomoći i opsežna skripta od 114 stranica koja sadrži prijevod objašnjenja svih 79 karata uz moje dodatno tumačenje stečeno dugogodišnjim iskustvom, upute za rad s kartama, detaljan opis desetak različitih otvaranja. Skriptu ćete primiti poštom.

Na kraju uspješno savladanog tečaja dobit ćete moj certifikat.

Tečaj možete upisati ako govorite ili razumijete hrvatski jezik, bez obzira na mjesto i zemlju u kojoj živite
jer vas kroz tečaj vodim putem emaila (dopisni tečaj) ili videoveze (video tečaj).
Tečaj je uvijek individualan (jedan na jedan).

Karte “Osho Zen Tarot” na hrvatskom jeziku nabavite u online knjižari Harša, a na engleskom ih jeziku naručite s Amazona.

Sve što vam je potrebno za tečaj su Oshove zen karte i moja skripta

Individualni dopisni tečaj Osho zen tarota

Tečaj održavam kroz deset dopisnih lekcija koje samostalno proučavate, ali uz moje konstantno vodstvo i podršku. Lekcije obuhvaćaju upoznavanje s konceptom ovog sustava karata, vježbanje intuicije i upoznavanje s kartama te praktično učenje osam tipova otvaranja (analize situacija, odnosa, rođendanska analiza itd.). Lekcije ćete dobivati jednu po jednu putem e-maila, onim ritmom kojim ih uspijete savladati.

Ovaj tečaj je prikladan za osobe koje vole učiti samostalno i imaju dovoljno samodiscipline da odrade tečaj do kraja.
Uz to, ovo je cjenovno vrlo povoljna varijanta tečaja.

Cijena: 1.500 kn / €200 + poštarina za slanje skripte izvan Hrvatske

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Individualni live video tečaj Osho zen tarota (uživo)

Individualni tečaj održavam uživo putem live video veze. Kroz 21 sat raspoređen u deset termina prolazimo materiju potrebnu za razumijevanje zen karata: upoznavanje sa svim kartama, vježbanje intuicije, praktično vježbanje deset tipova otvaranja karata i zen analiza za najrazličitije situacije.

Zbog dvosmjernog kontakta koji ostvarujemo preko videa, ovo je bolja varijanta tečaja od dopisnog,
pogotovo za one koji se žele profesionalno baviti savjetovanjima Osho zen tarotom.

Cijena: 4.500 kn / €600

Opaska: Ovaj tečaj je moguće održati i uživo u Rijeci. Moguće je i da vas bude dvoje, uživo ili putem konferencijskog live video poziva, pa u tom slučaju navedenu cijenu dijelite među sobom, što ispada 2.250 kn / €300 po osobi.

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Osho zen tarot