REIKI TEČAJEVI I ENERGETSKI RAD

Saznajte osnovne informacije o Reiki tehnici, Reiki tečajevima (inicijacijama) i energetskom radu (Reiki i Ete energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetska zaštita osobe i čišćenje aure, uklanjanje uroka, kletvi i crne magije, detaljna radiestezijska analiza osobe viskom, energetsko čišćenje i zaštita prostora, detaljna radiestezijska analiza prostora viskom).

Što je Reiki i kako vam može pomoći?

Reiki je jednostavna, a moćna energetska tehnika opuštanja, samoiscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu, kao i tehnika iscjeljivanja drugih. Reiki je porijeklom iz Japana. Reiki na japanskom znači nešto kao “inteligentna, od duha vođena iscjeljujuća univerzalna kozmička energija”. Reiki nije religija, kult ili magija.

Reikijem možete pomoći sami sebi ne samo u fizičkom zdravlju, već u svim područjima života, kao što su stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje veza (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, uklanjanje negativnih energija iz aure i postavljanje zaštite na osobu (skidanje uroka i crne magije), energetsko čišćenje i zaštita prostora (kuće, stana, ureda ili zemljišta), rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

Moj pristup Reikiju je vrlo “agnostički”, što znači da mi je naglasak na uzemljenoj i praktičnoj primjeni tehnike rada s energijom te na konkretnim rezultatima. Ono što je doista važno za osobni razvoj i samorealizaciju jest biti što više prisutan u sadašnjem trenutku i raditi na prihvaćanju sadašnje fizičke realnosti, onako kako to uči i zen, jer jedino iz toga dolazi unutarnji mir, a potom i mogućnost promjene. Ne zamaram se s religijskim ili popularnim New Age interpretacijama i vjerovanjima. Kao agnostik vjerujem da iza pojavnoga stoji i ono nevidljivo koje se očituje ne samo kroz energiju Reiki tehnike već i kroz sinkronicitete koji se pojavljuju tijekom života. No, ne želim to obojati bilo kakvim uvjetovanim i ograničenim ljudskim vjerovanjima. Prihvaćam da se mnogi snažno drže svojih vjerovanja i vrlo subjektivnih duhovnih iskustava pa ovime samo želim naglasiti da moje učenje Reikija neće ulaziti u vaša osobna vjerovanja, ali ni vaša vjerovanja neće mijenjati čistoću i jednostavnost ove divne i moćne energetske tehnike ako se odlučite kod mene učiti Reiki ili raditi energetske tretmane.

REIKI TEČAJEVI

Reiki tečajevi (inicijacije u tri stupnja Usui Reikija)

Reiki kod mene možete naučiti u tri stupnja na kojima ćete osim usvajanja teoretskog i praktičnog znanja biti inicirani (usklađeni) u univerzalnu iscjeljujuću energiju u skladu sa stupnjem kojeg pohađate. Samo znanje bez inicijacije vas ne može učiniti Reiki praktičarem. Sposobnost kanaliziranja energije po Reiki metodi tradicionalno se prenosi s učitelja na učenika putem rituala inicijacije još od prvog učitelja Reikija, Japanca Mikaoa Usuija, od 1922. godine.

Tečajevi mogu biti individualni (jedan na jedan) ili grupni (do najviše 4 polaznika). Tečajeve najčešće održavam online putem live video veze ali ih mogu održati i uživo u Rijeci (u svom prostoru, kod vas ili u prirodi na posebnim energetskim mjestima).

Prvi stupanj (jap. Shoden: prvo učenje, prvo znanje) vas usklađuje s iscjeljujućom energijom kako biste je mogli pojačano kanalizirati i iscjeljivati sebe, bližnje, životinje i biljke polaganjem ruku te je koristiti i na druge načine za svoju dobrobit, poput energiziranja vode, hrane, kristala i drugih predmeta, energetskog čišćenja prostora i osoba, itd.
Cijena online tečaja: 1.500 kn / €200
Cijena tečaja uživo: 1.950 kn / €260

Drugi stupanj (jap. Okuden: unutarnje znanje) vas osposobljava za rad s Reikijem na dubljim razinama pomoću tri simbola i njihovih mantri. Naučit ćete iscjeljivanje na mentalno-emotivnoj razini, iscjeljivanje uzroka problema ili bolesti, iscjeljivanje prošlih trauma, iscjeljivanje na daljinu, slanje energije za buduće događaje, uklanjanje toksičnih vezanosti u odnosima, energetsko čišćenje prostora i osoba, postavljanje energetske zaštite, energetsko programiranje, itd.
Cijena: 3.000 kn / €400

Treći stupanj (jap. Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski stupanj na kojem ćete biti inicirani u majstorski simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Ja. Postajete i učitelj Reikija koji može podučavati i inicirati druge u ovaj divan sustav iscjeljivanja, samoostvarivanja i osobnog razvoja.
Cijena: 4.500 kn / €600

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Obnavljanje Reikija (osvježavanje inicijacije i znanja tehnike)

Često susrećem osobe koje su inicirane u Reiki, ali ga više ne prakticiraju. Nije razlog što im se Reiki možda zamjerio, već je najčešće slučaj da su zanemarili važnost osobne energetske higijene zbog svakodnevnih obaveza. S vremenom su zaboravili položaje ruku ili kako se crtaju simboli, a izostanak prakse ih je odvojio i od osjećaja sigurnosti u svoj osjet energije. No, inicijacija se nije izgubila, oni su i dalje kanali za iscjeljujuću energiju.

Obnavljanje 1. stupnja. Na ovom kratkom tečaju osvježit ćete svoje poznavanje svih tehnika 1. stupnja i njihovu praktičnu primjenu (položaji polaganja ruku, energiziranje hrane i predmeta, energetsko čišćenje, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju).
Cijena: 1.500 kn / €200

Obnavljanje 1. i 2. stupnja. Osvježit ćete svoje poznavanje Reiki simbola te svih tehnika 1. i 2. stupnja, kao i njihovu praktičnu primjenu (iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije na daljinu i u buduće događaje, energetsko programiranje, uklanjanje toksičnih vezanosti, rad na prostoru, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju).
Cijena: 3.000 kn / €400

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

ENERGETSKI RAD

Energetski tretmani (Reiki i Ete)

Energetski možemo raditi na najrazličitijim potrebama i područjima života, kao što su fizičko zdravlje, stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje toksičnih vezanosti (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

Možete birati između energetskih tehnika Reiki i Ete.

Reiki je poznata energetska tehnika opuštanja, iscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu. Oslanja se na rad s univerzalnom kozmičkom energijom (ki, chi, prana ili orgon). Porijeklom je iz Japana.

Ete je drevna tehnika rada s energijom koju smo slučajno otkrili moj suradnik Sasho Martinovski i ja u meditacijama i kroz vizije i fizičko prisustvo na jednom posebnom mjestu u Makedoniji. Ete se prvenstveno oslanja na tzv. tamnu energiju koja čini esencijalno tkivo univerzuma, a u terapiji se upija u tkivo ili auru i na sebe preuzima bol, bolest i druga negativna stanja, a nakon toga se raspršuje pod utjecajem energije sunca. Ete je moćna sinergijska tehnika koja povezuje tamnu energiju, Reiki, energije zemljezmijske energije, moć svjetlosnih piramida, energiju sunca, terapijsko djelovanje viska ili biotenzora i druge elemente.

Razliku između Reiki i Ete pristupa možemo usporediti s razlikom u miligramaži neke tablete, primjerice Ibuprofen od 400 mg ili 800 mg. Odabrat ćete onaj pristup koji više odgovara težini vašeg problema.

Energetska podrška i iscjeljivanje se radi kroz seriju od četiri energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a dalje po potrebi i ovisno o željenom cilju.

Cijena paketa od četiri Ete tretmana: 1.500 kn / €200
Cijena jednokratnog Ete tretmana: 450 kn / €60
Cijena serije od četiri Reiki tretmana: 1.200 kn / €160
Cijena jednokratnog Reiki tretmana: 375 kn / €50

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Kidanje toksičnih vezanosti

Kidanje toksičnih vezanosti je četverodnevna energetska seansa kojom se uklanjaju negativne, iscrpljujuće i toksične vezanosti za neku konkretnu osobu, stvar ili situaciju, raspetljavaju se i iscjeljuju poremećeni i loši odnosi te se pomaže u prebolijevanju ljubavnih i drugih rastanaka.

Negativne, ovisničke i iscrpljujuće energetske vezanosti za sadašnjeg ili bivšeg ljubavnog partnera, roditelja, dijete ili nekog drugog člana obitelji, pa čak i prijatelja ili šefa na poslu, neku preminulu osobu, ali i za neku situaciju, kolektiv, radno mjesto, naviku ili predmet, nisu nimalo zdrave, crpe vam energiju, čine vas nesretnima, neslobodnima i okovanima.

U takvim slučajevima nužno je potrebno napraviti tzv. kidanje veza. Pod time se misli na uklanjanje takvih negativnih i ovisničkih vezanosti. Može se napraviti čak i s preminulom osobom ako vas sjećanje i vezanost na nju ometaju da nastavite život (bila ta sjećanja pozitivna, ali su prešla u apatiju, ili pak negativna poput zamjeranja i sl.). Kidanje vezanosti se može primijeniti i na kolektivne sustave i situacije od kojih se ne možete “odlijepiti”, kao i za predmete.

Važno je naglasiti da tehnika kidanja vezanosti ne razara i ne prekida odnos, već samo uklanja negativne energetske veze i obrasce ponašanja koji proizlaze iz njih. Često je slučaj da se nakon tretmana kidanja veza odnos poboljša, da obje osobe prodišu. U drugim slučajevima dolazi do mirnog razlaza. U svakom slučaju, situacija će se razvijati na najviše dobro svih koji su uključeni, tako da nema potrebe za strahom od ove seanse. Strah zapravo dolazi s ego-razine i iz same vezanosti (ovisnosti) koja je produkt nezdravog dijela vaše osobnosti kojeg ionako treba iscijeliti da biste bili sretniji i imali ljubavnije odnose sa svima.

I još jedna važna stvar – negativnu energetsku vezanost i ovisnost mnogi često miješaju s ljubavlju, misle da je ljubav to što ih veže, ali da nije ispravno uzvraćena pa zato pate. To je velika laž i zavaravanje. Ljubav je slobodna, ugodna i radosna. Sve ostalo su više ili manje poremećaji ovisnosti koje treba iscjeljivati.

Kidanje toksičnih vezanosti se kod mene radi kroz seriju od četiri 30-minutna energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a nakon svakog tretmana dobit ćete i izvještaj o uvidima stečenima tijekom seanse.

Cijena kidanja toksičnih vezanosti s Reiki tehnikom: 1.200 kn / €160
Cijena kidanja toksičnih vezanosti s Ete tehnikom: 1.500 kn / €200

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Energetska zaštita osobe i čišćenje aure

Ova četverodnevna energetska seansa će iz vaše aure (biopolja) ukloniti negativne i teške energije, zaostatke negativnih događanja, relikte misaonih i emotivnih obrazaca, a uklonit će i utjecaje loših misli drugih ljudi upućenih prema vama i sl.
Radi se za niži stupanj štetnosti, do 28°, što moj suradnik Sasho Martinovski određuje s viskom (za skidanje uroka i crne magije pogledajte dolje sljedeću stavku, jer to su teži slučajevi s preko 28° štetnosti pa sve do 100°, a oni zahtijevaju poseban tretman).
Dobit ćete i energetsku zaštitu koja će vas štititi od energetskih upada i negativnih energija, ali propuštati sve dobro što treba doći u vaš život. Poželjno je ovu seansu napraviti barem jednom godišnje, a idealno na početku svakog godišnjeg doba.
Cijena: 2.250 kn / €300

Uklanjanje uroka, kletvi i crne magije

Ovo je energetski postupak sličan prethodno opisanom, ali se odnosi na teže oblike energetske invazije na osobu ili prostor. Stupanj štetnosti s viskom određuje moj suradnik Sasho Martinovski.
Postupak se radi i za neutraliziranje krivokletstva i sličnih radnji zbog kojih se naknadno kajete.
Cijena ovisi o stupnju štetnosti: od 4.500 kn / €600 do 13.500 kn / €1.800

Trajna zaštita od magije

Postoji i mogućnost izrade i postavljanja trajne zaštite od magije.

Kontakt:
Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

Detaljna radiestezijska analiza osobe viskom i energetski

Ovo je analiza vašeg zdravlja, emocija, psihe, karakternih osobina te stanja vaše energije i energetskog polja, uz detekciju bilo kakvih onečišćenja, nameta, zavjeta, kletvi, uroka i crne magije. Analiza će vam omogućiti donošenje jasnije odluke o daljnjim koracima koji su nužni za vaš boljitak, iscjeljenje i samoostvarenje (koji su vam energetski tretmani, energetsko čišćenje i postavljanje zaštite ili drugi koraci potrebni). Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera te ćete tada imati priliku postaviti i dodatna pitanja koja vas zanimaju. Ovu analizu radi moj suradnik Sasho Martinovski.
Cijena analize: 2.250 kn / €300

Postoji mogućnost postavljanja proizvoljnih pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo, putem telefonskog ili video razgovora na WhatsApp ili Viber.
Cijena za nove klijente: 450 kn / €60 za 30 minuta razgovora s plaćanjem unaprijed
Cijena za stalne klijente: 15 kn / €2 po minuti razgovora s plaćanjem nakon savjetovanja
Cijena za pisani odgovor na jedno pitanje ili temu (cca jedna stranica teksta): 300 kn / €40
Cijena za jednostavno pitanje i kratki odgovor (da-ne pitanja, odgovori u nekoliko rečenica): 150 kn / €20

Kontakt:
Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030

Energetsko čišćenje, energiziranje i zaštita prostora

Prostor u kojem živimo ili radimo ima utjecaj na sve koji u njemu borave. Energija prostora neminovno utječe na raspoloženje, međuljudske odnose, poslovni uspjeh, financije, pa čak i na zdravlje. Svaki prostor sadrži energiju koja ovisi o mjestu gdje se nalazi, o okruženju i o samom uređenju prostora. No, i ljudi koji u njemu borave ili koji dolaze u taj prostor kao gosti ispuštaju emotivne i misaone forme u prostor te se one mogu zadržavati u prostoru kraće ili dulje vrijeme i tako negativno utjecati na stanare. Relikti misaonih i emotivnih obrazaca mogu zaostati i od osoba koje su ranije živjele (ili radile) u tom prostoru, a čak i od umrlih osoba.

Najprije biste dom trebali fizički očistiti i ukloniti suvišne stvari, tj. kramu koju ne koristite, jer vas ona energetski blokira i poteže u prošlost te vam ne da ići naprijed. O tome sam već opširno pisao u članku Čišćenje krame iz svog životnog prostora. Zatim je potrebno učiniti i energetsko čišćenje prostora te ga zaštititi, tj. postaviti energetsku zaštitu koja će ga čuvati na astralnoj razini.

Problemi koje ćete primijetiti ako su u životnom ili poslovnom prostoru prisutne loše energije:

 • pretjerana emotivna razdražljivost
 • neobjašnjiv umor
 • manjak koncentracije i smanjena radna sposobnost
 • nesuglasice i svađe u obitelji
 • nemir i nesanica
 • osjećaj nevidljive “prisutnosti”, neobični zvukovi ili mirisi
 • osjećaj blokiranosti (kao da se ne možete pomaknuti s mrtve točke)
 • loši financijski rezultati

Kad očistite svoj prostor fizičkim pospremanjem i bacanjem krame te energetskom seansom i postavljanjem zaštite, sva polja života se energetski pokreću na bolje, jer energetske blokade u prostoru mogu vrlo negativno utjecati na poslovne prilike, ljubavni život ili zdravlje.

Dobrobiti energetskog čišćenja prostora:

 • uklanjanje negativnih energija, energetskih zaostataka negativnih događanja i teških emocija
 • uklanjanje loših misli i namjera drugih ljudi koje su usmjerene na vas i vaš dom
 • uklanjanje uroka, čini i crne magije
 • čišćenje prostora od energija prethodnih stanara i umrlih osoba
 • energetsko zdravlje prostora i stabilnost
 • zaštita prostora od budućih upada na energetskoj ili astralnoj razini
 • poboljšanje raspoloženja, odnosa u obitelji, financijskih prilika i drugog

Postoje brojne pomoćne tehnike kojima možete sami očistiti energije u prostoru. Popularne su metode postavljanja soli u kutove soba preko noći, kađenja kaduljom ili mirisnim štapićima, pljeskanjem ili zvučnim vibracijama zvona ili gonga (pogledajte video koji se nalazi ispod ovog odjeljka).

Te metode su korisne za redovito održavanje energetskog zdravlja vašeg prostora, kao što svoj dom redovito usisavate i brišete prašinu. No, kao što na fizičkoj razini prostor traži “generalku”, tj. temeljito čišćenje iza namještaja i u kutovima u koje inače ne zadirete, tako je i na energetskoj razini važno prostor očistiti “dubinski” nekom energetskom tehnikom (Reikijem), preporučljivo na početku svakog novog godišnjeg doba.

Fizičkom i energetskom čistoćom dom ili poslovni prostor u kojem boravite možete učiniti ugodnim mjestom sigurnosti i topline međuljudskih odnosa te time iskoristiti svoj puni potencijal.

Moja usluga energetskog čišćenja, energiziranja i zaštite prostora

Prvo napravim jednostavnu analizu vašeg prostora s energetskim skeniranjem na daljinu, očitanjem stanja kroz zen karte i biotenzor (a za kompletno očitanje stanja prostora preporučujem da se prvo napravi detaljna radiestezijska analiza koju navodim ispod ovog odjeljka). Za jednostavnu analizu mi je potrebna okvirna prostoručna skica tlocrta vašeg prostora i adresa na kojoj se prostor nalazi. To može biti životni prostor poput kuće ili stana, zemljište ili poslovni prostor.

Potom energetskim tehnikama iz prostora uklanjam negativne energije, zaostatke negativnih događanja, loše misli i namjere drugih ljudi, teške emocije i slično. Uklanjaju se i uroci i crna magija nižeg stupnja štetnosti (do 28°), ako postoje. Za jače stupnjeve štetnosti bit će potrebno dodatno raditi pa je i cijena drugačija od dolje navedene.

Sljedeći korak je energiziranje prostora da bude ispunjen pozitivnim vibracijama i podrškom za vas i vaše aktivnosti u prostoru, onako kako to definiramo prije seanse. To se radi s postavljanjem “programiranih” energetskih kugli u svaku prostoriju, a koje će ostati u prostoru i nakon seanse te će zračiti energijom podrške.

Seansu provodim na daljinu. Preporučujem da seansu energetskog rada na prostoru napravite na početku svakog godišnjeg doba, a najmanje jednom godišnje.

Cijena: 3.000 kn / €400

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Detaljna radiestezijska analiza prostora viskom i energetski

Detaljna radiestezijska analiza vašeg prostora (stana, kuće, poslovnog prostora ili zemljišta) otkrit će vam štetne utjecaje, podzemne vode i druga negativna zračenja, stanje energije vašeg prostora, uz detekciju bilo kakvih nameta, kletvi, uroka i crne magije. Analiza će vam omogućiti donošenje jasnije odluke o daljnjim koracima koji su nužni za energetsko poboljšanje vašeg prostora (koji su vam energetski tretmani, energetsko čišćenje i postavljanje zaštite, promjene u rasporedu stanovanja ili drugi koraci potrebni). Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera te ćete tada imati priliku postaviti i dodatna pitanja koja vas zanimaju. Ovu analizu radi moj suradnik Sasho Martinovski.
Cijena analize: 3.750 kn / €500

Postoji mogućnost postavljanja proizvoljnih pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo, putem telefonskog ili video razgovora na WhatsApp ili Viber.
Cijena za nove klijente: 450 kn / €60 za 30 minuta razgovora s plaćanjem unaprijed
Cijena za stalne klijente: 15 kn / €2 po minuti razgovora s plaćanjem nakon savjetovanja
Cijena za pisani odgovor na jedno pitanje ili temu (cca jedna stranica teksta): 300 kn / €40
Cijena za jednostavno pitanje i kratki odgovor (da-ne pitanja, odgovori u nekoliko rečenica): 150 kn / €20

Kontakt:
Sasho Martinovski
Web stranica: sasho-martinovski.com
E-mail: gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +385924048030