REIKI

Reiki je jednostavna, a moćna energetska tehnika opuštanja, samoiscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu, kao i tehnika iscjeljivanja drugih. Reiki je porijeklom iz Japana. Reiki nije religija, kult ili magija. Reikijem možete pomoći sami sebi ne samo u fizičkom zdravlju, već u svim područjima života, kao što su stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje veza (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, uklanjanje negativnih energija iz aure i postavljanje zaštite na osobu (skidanje uroka i crne magije), energetsko čišćenje i zaštita prostora (kuće, stana, ureda ili zemljišta), rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

.

.

Moj pristup Reikiju je vrlo “agnostički”, što znači da mi je naglasak na uzemljenoj i praktičnoj primjeni tehnike rada s energijom te na konkretnim rezultatima. Ono što je doista važno za osobni razvoj i samorealizaciju jest biti što više prisutan u sadašnjem trenutku i raditi na prihvaćanju sadašnje fizičke realnosti, onako kako to uči i zen, jer jedino iz toga dolazi unutarnji mir, a potom i mogućnost promjene. Ne zamaram se s religijskim ili popularnim New Age interpretacijama i vjerovanjima u duhovna bića, anđele, reinkarnaciju, prošle živote, karmu, sudbinu, alternativna i fantastična viđenja povijesti i položaja čovjeka u svemiru, teorije zavjere, famozna “učenja” ili “lekcije” zbog kojih smo navodno tu i zbog kojih nam se navodno događaju loše stvari, i sl. Ne, to nisam ja, niti je takav Reiki kakvog sam iskusio kroz godine rada na sebi i s drugima. Kao agnostik vjerujem da iza pojavnoga stoji i ono nevidljivo koje se očituje ne samo kroz energiju Reiki tehnike već i kroz sinkronicitete koji se pojavljuju tijekom života. No, ne želim to obojati bilo kakvim uvjetovanim i ograničenim ljudskim vjerovanjima. Prihvaćam da se mnogi snažno drže svojih vjerovanja i vrlo subjektivnih duhovnih iskustava, pa ovime samo želim naglasiti da moje učenje Reikija neće ulaziti u vaša osobna vjerovanja, ali ni vaša vjerovanja neće mijenjati čistoću i jednostavnost ove divne i moćne energetske tehnike ako se odlučite kod mene učiti Reiki ili raditi tretmane.

.

Sadržaj stranice

.

Značenje riječi “Reiki”

Kako iscjeljivanje Reikijem djeluje

Reiki tečajevi (inicijacije u tri stupnja Usui Reikija; uživo ili live video)

Obnavljanje Reikija (osvježavanje inicijacije i znanja tehnike; uživo ili live video)

Energetska podrška i iscjeljivanje (rad na najrazličitijim potrebama i problemima; rad na daljinu)

Kidanje toksičnih vezanosti (uklanjanje negativnih vezanosti u odnosima; rad na daljinu)

Osobna energetska zaštita i čišćenje aure (i skidanje uroka i crne magije; rad na daljinu)

Detaljna radiestezijska analiza osobe (analiza zdravlja, karaktera i energije viskom)

Detaljna radiestezijska analiza prostora (štetni utjecaji, energije, podzemne vode…)

Energetsko čišćenje, energiziranje i zaštita prostora (kuće, stana, ureda ili zemljišta; rad na daljinu)

Mogućnosti plaćanja

Videa za vas

.

U mojem Zen blogu i na mojoj Facebook stranici redovito objavljujem kratke članke s praktičnim savjetima za osobni razvoj i energetsku higijenu, zen misli za promišljanje, simbolizam životinja i biljaka iz druidske perspektive, poruke animalnih totema, informacije o primjeni Reikija i iskustva iz prakse te druge korisne teme. Na svom YouTube kanalu objavljujem videa na slične teme, a posebno vam preporučujem moje vođene meditacije i energetske video seanse. Pratite me!

vrh

.

Značenje riječi “Reiki”

.
Rei
 na japanskom znači duhovnosveto ili viša inteligencija, a ki se prevodi kao energijauniverzalna životna energija ili sveprožimajuća energija. Japanski pojam ki je istovjetan kineskom chi, tj. qi (taoizam, feng shui, akupunktura, shiatsu, borilačke vještine, tai chi, chi gong, aikido i druge kineske i japanske discipline temelje se na protoku chi-ja, tj. ki-ja). U indijskim se tradicijama za tu sveprožimajuću kozmičku energiju koristi izraz prana, a u zapadnjačkoj ezoteriji orgon.

Višeslojnost japanskog jezika, kao i važnost konteksta otežavaju precizno prevođenje pojma “reiki”. U starijim knjigama “reiki” se prevodio kao univerzalna životna energija, ali to se zapravo odnosi samo na “ki” dio pojma. Danas se “reiki” preciznije prevodi kao duhovno vođena životna energija ili od duha vođena iscjeljujuća energija.

To pokazuje da Reiki energiju vodi neka viša inteligencija, kako god to netko shvaćao u skladu sa svojim duhovnim, religijskim, pa čak i agnostičkim ili ateističkim uvjerenjima (za iscjeljivanje Reikijem doista nije potrebna vjera). Mi smo samo kanal za energiju! Ne iscjeljujemo mi! Na nama je da svjesno postavimo namjeru, tj. da se otvorimo da ta univerzalna energija koja prožima svemir teče kroz nas i da dozvolimo da nas iscjeljuje po principu “više mudrosti” koja zna što nam je potrebno i što je najbolje za nas.

Reiki nije naziv za neku posebnu vrstu energije, kako to ljudi često smatraju, a čak i neki Reiki praktičari tako doživljavaju Reiki jer su u upotrebi uvriježeni i neprecizni izrazi, poput “Reiki energija”, “otvori si Reiki”, “pusti Reiki neka teče”, “šaljem ti Reiki”, “Reiki čisti auru i puni čakre” i slično. Reiki je samo naziv tehnike! To je metoda iscjeljivanja univerzalnom kozmičkom energijom koju je razvio Japanac Mikao Usui. Postoje i druge tehnike iscjeljivanja energijom s istog izvora, a uz Reiki su najpopularnije: pranic healing, healing touch, rekonekcija, neke tehnike bioenergije, pa čak i sve tehnike kineske tradicionalne medicine koje se oslanjaju na protok ki-ja (akupunktura, akupresura, shiatsu, chi gong itd.). Važno je da razumijete razliku između naziva tehnike i energije, da znate o čemu se tu radi, jer ćete često čuti takve kolokvijalne izraze među reikistima, a čak i sam na nekim mjestima Reiki spominjem na taj način.

vrh

.

Kako iscjeljivanje Reikijem djeluje

.
Univerzalna energija koja prožima sve stvoreno (ki) uvijek radi na najviše dobro primatelja, bilo da se radi o fizičkim tegobama ili mentalno-emotivnim stanjima. Nikad neće raditi protivno slobodnoj volji pojedinca, što znači da ako na nekoj razini postoji otpor, tj. nesvjesna želja da se ostane bolestan ili u lošoj situaciji, ili ako na nivou duše postoji nespoznatljiva svrha i potreba za nekim problemom, energija neće ići protiv toga, ma koliko svjesno tvrdili da želimo promjenu. Zato rad s Reikijem traži povjerenje, predanost, strpljenje i ustrajnost u njegovoj primjeni.

Većinu fizičkih bolesti uzrokuje stres. Medicina to naziva psihosomatskim uzrocima bolesti. Stres se odražava na “energetsko tijelo”, a ako potraje predugo počet će se manifestirati na fizičkoj razini kao neko oboljenje ili neki drugi problem. Iz tog razloga nije dovoljno naglasiti važnost redovitog opuštanja, povezivanja sa svojim pravim Ja i osobnog razvoja kroz svakodnevnu meditaciju i primjenu Reikija, ali i tjelovježbu i zdraviju prehranu. Česti boravak u prirodi će prirodno obnavljati vaš ki jer ga preuzimate iz prirode i od drveća. Ako u prirodi dodatno meditirate ili radite Reiki, učinak će biti umnogostručen!

Reiki kao energetska tehnika djeluje na sve razine bića i potiče unutrašnju sposobnost tijela da se samo iscijeli.

Osim fizičkog tijela mi imamo i eteričko tijelo, emotivnu i mentalnu razinu, duhovno tijelo, itd. – to se naziva slojevima aure, tj. energetskim poljem koje obavija i prožima naše fizičko tijelo. U indijskoj tradiciji se protok energije (prane) kroz auru prikazuje sustavom čakri kao energetskih centara koji su povezani s tijelom, određenim organima i žlijezdama, a spominju se i nadiji kao energetski kanali. U kineskoj i japanskoj tradiciji energija (chi, odnosno ki) se prikazuje kako teče sustavom meridijana, energetskih kanala na kojima se nalaze aktivne točke (akupunkturne točke), a hara (ili tan tien) se smatra središtem energije tijela.

Reiki može ublažiti simptome, ali će energija uvijek ići na iscjeljenje uzroka određene tegobe ili situacije i pokušat će potaknuti promjenu, što se može manifestirati u obliku “znakova” ili “poriva” da nešto trebate promijeniti u svojem mentalnom sklopu ili ponašanju. Poticaj za promjenu može doći i iz okoline, jer smo preko energije svi i sve međusobno povezani.

Budući da uzroci tegoba uvijek nastaju na finijim energetskim razinama i treba vrijeme da se počnu manifestirati u fizičkom životu, redovita primjena Reikija samima sebi može iscijeliti te uzroke i prije nego se pojave. Zato je Reiki ulaganje i u svoju budućnost!

.

vrh

.

Reiki tečajevi (inicijacije u tri stupnja Usui Reikija)

.
Reiki kod mene možete naučiti u tri stupnja na kojima ćete, osim teoretskog i praktičnog znanja, biti i inicirani (usklađeni) u iscjeljujuću energiju u skladu sa stupnjem kojeg pohađate. Samo znanje bez inicijacije vas ne može učiniti Reiki praktičarem. Sposobnost kanaliziranja energije po Reiki metodi tradicionalno se prenosi s učitelja na učenika putem rituala inicijacije još od prvog učitelja Reikija Mikaoa Usuija.

Tečajevi su najčešće individualni (jedan na jedan), održavam ih uživo ako smo u istom gradu (Rijeka) – u svom prostoru, kod vas ili u prirodi na posebnim energetskim mjestima. No, tečajeve je moguće održati jednako kvalitetno i na daljinu putem live video veze.

Prvi stupanj (jap. Shoden: prvo učenje, prvo znanje) vas usklađuje s iscjeljujućom energijom kako biste je mogli pojačano kanalizirati i iscjeljivati sebe, bližnje, životinje i biljke polaganjem ruku te je koristiti i na druge načine za svoju dobrobit, poput energiziranja vode, hrane i predmeta, energetskog čišćenja, programiranja kristala, itd.
Cijena: 1.125 kn / €150

Drugi stupanj (jap. Okuden: unutarnje znanje) vas osposobljava za rad s Reikijem na dubljim razinama pomoću tri sveta simbola i njihovih mantri. Naučit ćete iscjeljivanje na mentalno-emotivnoj razini i iscjeljivanje uzroka, iscjeljivanje na daljinu, iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije za buduće događaje, uklanjanje negativnih vezanosti u odnosima, energetsko čišćenje prostora i postavljanje zaštite, energetsko programiranje, itd.
Cijena: 2.250 kn / €300

Treći stupanj (jap. Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski stupanj na kojem bivate inicirani u majstorski simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Jastva. Postajete i učitelj Reikija koji može podučavati i inicirati druge u ovaj divan sustav iscjeljivanja, samoostvarivanja i osobnog razvoja.
Cijena: 4.500 kn / €600

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.pecigos@gmail.com
Rijeka

vrh

.

Obnavljanje Reikija (osvježavanje inicijacije i znanja tehnike)

.
Obnavljanje 1. stupnja.
Često susrećem osobe koje su inicirane u Reiki, ali ga više ne prakticiraju. Nije razlog što im se Reiki možda zamjerio, već je najčešće slučaj da su zanemarili važnost osobne energetske higijene zbog svakodnevnih obaveza. S vremenom su zaboravili položaje ruku ili kako se crtaju simboli, a izostanak prakse ih je odvojio i od osjećaja sigurnosti u svoj osjet energije. No, inicijacija se nije izgubila, oni su i dalje kanali za iscjeljujuću energiju.
Na ovom tečaju ćete osvježiti svoje poznavanje svih tehnika 1. stupnja i njihovu praktičnu primjenu (polaganje ruku na bolna mjesta, energiziranje hrane i predmeta, energetsko čišćenje i zaštita, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju).
U slučaju da nismo u istom gradu, tečaj možete proći i na daljinu putem live video veze.
Cijena: 750 kn / €100

Obnavljanje 1. i 2. stupnja. Osvježit ćete svoje poznavanje Reiki simbola te svih tehnika 1. i 2. stupnja, kao i njihovu praktičnu primjenu (iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije na daljinu i u buduće događaje, energetsko programiranje, uklanjanje negativnih vezanosti i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju).
U slučaju da nismo u istom gradu, tečaj možete proći i na daljinu putem live video veze.
Cijena: 1.500 kn / €200

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.pecigos@gmail.com
Rijeka

.

Osvježite svoje znanje o Reikiju i poznavanje tehnika te se reinicirajte kroz Reiju

vrh

.

Energetska podrška i iscjeljivanje

.

Reiki energetski tretmani

.
Reiki je japanska energetska tehnika opuštanja, iscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu. Oslanja se na rad s univerzalnom kozmičkom energijom (ki, chi, prana ili orgon). S ovom metodom se može energetski raditi na najrazličitijim potrebama i područjima života, kao što su fizičko zdravlje, stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje veza (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, uklanjanje negativnih energija iz aure i postavljanje zaštite na osobu (i skidanje uroka i crne magije), rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.
Reiki podrška i iscjeljivanje se najčešće radi kroz seriju od četiri Reiki tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a dalje po potrebi.
Cijena seanse od četiri tretmana: 750 kn / €100
Cijena jednokratnog tretmana: 225 kn / €30

.

Ete energetski tretmani

.
Ete je drevna makedonska tehnika rada s energijom koju smo otkrili moj suradnik Sasho Martinovski i ja u meditacijama i kroz vizije. Ete se prvenstveno oslanja na tzv. tamnu energiju koja čini esencijalno tkivo univerzuma, a u terapiji se upija u tkivo i na sebe preuzima bol i bolest, nakon čega se raspršuje pod utjecajem energije sunca. Osim za fizičke tegobe, Ete je vrlo djelotvorna tehnika i za iscjeljivanje drugih aspekata bića (emocija, psihe, duha, energetskih tijela, itd.). Ete tehnika se jako dobro sinergijski povezuje s Reikijem, s energijom zemlje i s terapijskim djelovanjem viska ili biotenzora, tako da Ete energetski tretmani zapravo uključuju različite pristupe rješavanju ili iscjeljivanju problema koji vas muči.
Ete energetska podrška i iscjeljivanje se radi kroz seriju od najmanje četiri energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a konkretan broj potrebnih tretmana ovisi o težini problema ili zahtjevnosti željenog cilja.
Cijena paketa od četiri tretmana: 1.500 kn / €200
Cijena jednokratnog tretmana: 450 kn / €60

.

Osobna energetska zaštita i čišćenje aure

.
Ova četverodnevna energetska seansa će iz vaše aure (biopolja) ukloniti negativne i teške energije, zaostatke negativnih događanja, relikte misaonih i emotivnih obrazaca, a uklonit će i utjecaje loših misli drugih ljudi upućenih prema vama i sl. (za skidanje uroka i crne magije pogledajte dolje sljedeću stavku, jer to su teži slučajevi koji zahtijevaju poseban tretman). Dobit ćete i energetsku zaštitu koja će vas štititi od energetskih upada i negativnih energija, ali propuštati sve dobro što treba doći u vaš život. Poželjno je ovu seansu napraviti barem jednom godišnje, a idealno na početku svakog godišnjeg doba.
Cijena: 1.500 kn / €200

.

Skidanje uroka i crne magije

.
Ovo je energetski postupak sličan prethodno opisanom, ali se odnosi na teže oblike energetske invazije na osobu ili prostor. Postupak se radi i za neutraliziranje krivokletstva i sličnih radnji zbog kojih se naknadno kajete.
Cijena: 4.500 kn / €600, ili više, ovisno o težini problema

.

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.pecigos@gmail.com
Rijeka

.

Energetska zaštita i čišćenje aure

vrh

.

Detaljna radiestezijska analiza osobe (analiza viskom)

.
Ovo je analiza vašeg zdravlja, emocija, psihe, karakternih osobina te stanja vaše energije i energetskog polja, uz detekciju bilo kakvih onečišćenja, nameta, zavjeta, kletvi, uroka i crne magije. Analiza će vam omogućiti donošenje jasnije odluke o daljnjim koracima koji su nužni za vaš boljitak, iscjeljenje i samoostvarenje (koji su vam energetski tretmani, energetsko čišćenje i postavljanje zaštite ili drugi koraci potrebni). Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera te ćete tada imati priliku postaviti i dodatna pitanja koja vas zanimaju.
Cijena analize: 2.250 kn / €300

Postoji i mogućnost postavljanja proizvoljnih pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo, putem telefonskog ili video razgovora na WhatsApp ili Viber.
Cijena: 450 kn / €60 za 30 minuta razgovora

Radiestezijsku analizu (analizu osobe viskom i energetski) radi vrsni makedonski radiestezist, Reiki majstor i iscjelitelj Sasho Martinovski.

Sasho Martinovski
sasho-martinovski.com
gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

.

vrh

.

Kidanje toksičnih vezanosti

.
Kidanje vezanosti je četverodnevna energetska seansa kojom se uklanjaju negativne, iscrpljujuće i toksične vezanosti za neku konkretnu osobu, stvar ili situaciju, raspetljavaju se i iscjeljuju poremećeni ili loši odnosi te se pomaže u prebolijevanju ljubavnih i drugih rastanaka.

Negativne, ovisničke i iscrpljujuće energetske vezanosti za sadašnjeg ili bivšeg ljubavnog partnera, roditelja, dijete ili nekog drugog člana obitelji, pa čak i prijatelja ili šefa na poslu, neku preminulu osobu, ali i za neku situaciju, kolektiv, radno mjesto, naviku ili predmet, nisu nimalo zdrave, crpe vam energiju, čine vas nesretnima, neslobodnima, okovanima.

U takvim slučajevima nužno je potrebno napraviti tzv. kidanje veza. Pod time se misli na uklanjanje takvih negativnih i ovisničkih vezanosti. Može se napraviti čak i s preminulom osobom ako vas sjećanje i vezanost na nju ometaju da nastavimo život (bila ta sjećanja pozitivna, ali su prešla u apatiju, ili pak negativna poput zamjeranja i sl.). Kidanje vezanosti se može primijeniti i na kolektivne sustave i situacije od kojih se ne možete “odlijepiti” te za predmete.

Važno je naglasiti da tehnika kidanja vezanosti ne razara i ne prekida odnos, već samo uklanja negativne energetske veze i obrasce ponašanja koji proizlaze iz njih. Često je slučaj da se nakon tretmana kidanja veza odnos poboljša, da oboje prodišete. U drugim slučajevima dolazi do mirnog razlaza. U svakom slučaju, situacija će se razvijati na najviše dobro svih koji su uključeni, tako da nema potrebe za strahom od ove seanse. Strah zapravo dolazi s ego-razine i iz same vezanosti (ovisnosti) koja je produkt nezdravog dijela vaše osobnosti kojeg ionako treba iscijeliti da biste bili sretniji i imali ljubavnije odnose sa svima.

I još jedna važna stvar – negativnu energetsku vezanost i ovisnost mnogi često miješaju s ljubavlju, misle da je ljubav to što ih veže, ali nije uzvraćena pa zato pate. To je velika laž i samozavaravanje. Ljubav je slobodna, ugodna i radosna. Sve ostalo su više ili manje poremećaji ovisnosti koje treba iscjeljivati.

Kidanje vezanosti Reiki tehnikom kod mene se radi kroz seriju od četiri 30-minutne Reiki seanse na daljinu, četiri dana za redom, a nakon svake seanse dobit ćete i izvještaj o uvidima stečenima tijekom seanse.

Cijena kompletne seanse: 750 kn / €100

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.pecigos@gmail.com
Rijeka

.

Energetska zapetljanost koja sputava

.

vrh

.

Energetsko čišćenje, energiziranje i zaštita prostora

.
Prostor u kojem živimo ili radimo ima utjecaj na sve koji u njemu borave. Energija prostora neminovno utječe na raspoloženje, međuljudske odnose, poslovni uspjeh, financije, pa čak i na zdravlje. Svaki prostor sadrži energiju koja ovisi o mjestu gdje se nalazi, o okruženju i o samom uređenju prostora. No, i ljudi koji u njemu borave ili koji dolaze u taj prostor kao gosti ispuštaju emotivne i misaone forme u prostor te se one mogu zadržavati u prostoru kraće ili dulje vrijeme i tako negativno utjecati na stanare. Relikti misaonih i emotivnih obrazaca mogu zaostati i od osoba koje su ranije živjele (ili radile) u tom prostoru, a čak i od umrlih osoba.

Najprije biste dom trebali fizički očistiti i ukloniti suvišne stvari, tj. kramu koju ne koristite, jer vas ona energetski blokira i poteže u prošlost te vam ne da ići naprijed. O tome sam već opširno pisao u članku Čišćenje krame iz svog životnog prostora. Zatim je potrebno učiniti i energetsko čišćenje prostora te ga zaštititi, tj. postaviti energetsku zaštitu koja će ga čuvati na astralnoj razini.

Problemi koje ćete primijetiti ako su u životnom ili poslovnom prostoru prisutne loše energije:

 • pretjerana emotivna razdražljivost
 • neobjašnjiv umor
 • manjak koncentracije i smanjena radna sposobnost
 • nesuglasice i svađe u obitelji
 • nemir i nesanica
 • osjećaj nevidljive “prisutnosti”, neobični zvukovi ili mirisi
 • osjećaj blokiranosti (kao da se ne možete pomaknuti s mrtve točke)
 • loši financijski rezultati

Kad očistite svoj prostor fizičkim pospremanjem i bacanjem krame te energetskom seansom i postavljanjem zaštite, sva polja života se energetski pokreću na bolje, jer energetske blokade u prostoru mogu vrlo negativno utjecati na poslovne prilike, ljubavni život ili zdravlje.

.

.

Dobrobiti energetskog čišćenja prostora:

 • uklanjanje negativnih energija, energetskih zaostataka negativnih događanja i teških emocija
 • uklanjanje loših misli i namjera drugih ljudi koje su usmjerene na vas i vaš dom
 • uklanjanje uroka, čini i crne magije
 • čišćenje prostora od energija prethodnih stanara i umrlih osoba
 • energetsko zdravlje prostora i stabilnost
 • zaštita prostora od budućih upada na energetskoj ili astralnoj razini
 • poboljšanje raspoloženja, odnosa u obitelji, financijskih prilika i drugog

Postoje brojne pomoćne tehnike kojima možete sami očistiti energije u prostoru. Popularne su metode postavljanja soli u kutove soba preko noći, kađenja kaduljom ili mirisnim štapićima, pljeskanjem ili zvučnim vibracijama zvona ili gonga. O jednostavnim osobnim metodama energetskog čišćenja i zaštite koje možete sami provesti već sam pisao ovdje.

.

.

Te metode su korisne za redovito održavanje energetskog zdravlja vašeg prostora, kao što svoj dom redovito usisavate i brišete prašinu. No, kao što na fizičkoj razini prostor traži “generalku”, tj. temeljito čišćenje iza namještaja i u kutovima u koje inače ne zadirete, tako je i na energetskoj razini važno prostor očistiti “dubinski” nekom energetskom tehnikom (Reikijem), preporučljivo na početku svakog novog godišnjeg doba.

Fizičkom i energetskom čistoćom dom ili poslovni prostor u kojem boravite možete učiniti ugodnim mjestom sigurnosti i topline međuljudskih odnosa te time iskoristiti svoj puni potencijal.

Jednostavne metode energetskog čišćenja i zaštite (pdf)
Svjesno upravljajte svojim energetskim poljem: odbijte nametljivce i spriječite isisavanje energije (video)
Feng Shui čišćenje krame iz svog životnog prostora (pdf)
Zašto i kako provesti energetsko čišćenje svog životnog prostora? (video)

.

Moja usluga energetskog čišćenja, energiziranja i zaštite prostora

.
Prvo napravim jednostavnu analizu vašeg prostora s energetskim skeniranjem na daljinu i očitanjem stanja kroz zen karte (a za detaljnije očitanje stanja prostora preporučujem da se prvo napravi temeljita radiestezijska analiza; pogledajte detalje niže u tekstu). Za to mi je potrebna okvirna prostoručna skica tlocrta vašeg prostora i adresa na kojoj se prostor nalazi. To može biti životni prostor poput kuće ili stana, zemljište ili poslovni prostor.
Potom Reikijem iz prostora uklanjam negativne energije, zaostatke negativnih događanja, loše misli i namjere drugih ljudi, teške emocije i slično. Postupak uključuje i energetsko čišćenje svih ukućana (osoba koje žive u tom prostoru). Za to su mi potrebna imena i godine rođenja svih ukućana.
Sljedeći korak je energiziranje prostora da bude ispunjen pozitivnim vibracijama i podrškom za vas i vaše aktivnosti u prostoru, onako kako to definiramo prije seanse. To se radi s postavljanjem “programiranih” energetskih kugli u svaku prostoriju koje će ostati u prostoru i nakon seanse te zračiti energijom podrške.
Na kraju na cijeli prostor i na sve ukućane postavljam energetsku zaštitu koja štiti od energetskih upada i negativnih energija, ali propušta sve dobro što treba doći u vaš prostor i život.

Seansu provodim na daljinu, a ona uključuje i vaše jednostavno aktivno sudjelovanje (postavljanje soli u prostor preko noći, a po potrebi i još neke radnje).
Preporučujem da seansu energetskog rada na prostoru napravite na početku svakog godišnjeg doba, a najmanje jednom godišnje.

Cijena energetskog čišćenja, energiziranja i zaštite prostora i ukućana: 3.000 kn / €400

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj
boris.pecigos@gmail.com
Rijeka

.

Detaljna radiestezijska analiza vašeg prostora

.
Detaljna radiestezijska analiza vašeg prostora (stana, kuće, poslovnog prostora ili zemljišta) otkrit će vam štetne utjecaje, podzemne vode i druga negativna zračenja, stanje energije vašeg prostora, uz detekciju bilo kakvih nameta, kletvi, uroka i crne magije. Analiza će vam omogućiti donošenje jasnije odluke o daljnjim koracima koji su nužni za energetsko poboljšanje vašeg prostora (koji su vam energetski tretmani, energetsko čišćenje i postavljanje zaštite, promjene u rasporedu stanovanja ili drugi koraci potrebni). Nakon izrade analize ona će vam biti izložena kroz telefonski ili video razgovor putem WhatsAppa ili Vibera te ćete tada imati priliku postaviti i dodatna pitanja koja vas zanimaju.
Cijena analize: 3.750 kn / €500

Postoji i mogućnost postavljanja proizvoljnih pitanja za visak, nevezano o kojoj se temi radilo, putem telefonskog ili video razgovora na WhatsApp ili Viber.
Cijena: 450 kn / €60 za 30 minuta razgovora

Radiestezijsku analizu (analizu prostora viskom i energetski) radi vrsni makedonski radiestezist, Reiki majstor i iscjelitelj Sasho Martinovski.

Sasho Martinovski
sasho-martinovski.com
gflninamon@gmail.com
WhatsApp ili Viber: +38975578830

.

vrh

.

Mogućnosti plaćanja

.

 • uplatom na račun putem internetskog bankarstva
 • uplatom na račun u poslovnicama pošte, banke ili fine
 • kreditnim i debitnim karticama putem online autorizacije
 • PayPal-om (u eurima)
 • gotovinom na tečajevima

vrh

.

Videa za vas

.

.Playlista: Vođene meditacije (7 videa)

.
Playlista: Ostvarite bolji život (15 videa)

.
Playlista: Osho zen tarot (5 videa)

vrh

Create a website or blog at WordPress.com