REIKI TEČAJEVI I ENERGETSKI RAD

Što je to Reiki? Kako i vi možete naučiti raditi s iscjeljujućom energijom? Kako izgledaju Reiki tečajevi i inicijacije? Na koji način vam mogu koristiti energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje i zaštita prostora (stana, kuće, ureda, zemljišta), energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri te uklanjanje mogućih uroka, kletvi i crne magije?

Što je Reiki i kako vam može pomoći?

Reiki je jednostavna, a moćna energetska tehnika opuštanja, samoiscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu, kao i tehnika iscjeljivanja drugih. Reiki je porijeklom iz Japana. Reiki na japanskom znači nešto kao “inteligentna, od duha vođena iscjeljujuća univerzalna kozmička energija”. Reiki nije religija, kult ili magija.

Reikijem možete pomoći sami sebi ne samo u fizičkom zdravlju, već u svim područjima života, kao što su: stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje veza (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, uklanjanje negativnih energija iz aure i postavljanje zaštite na osobu, energetsko čišćenje i zaštita prostora (kuće, stana, ureda ili zemljišta), rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

Moj pristup Reikiju je vrlo “agnostički”, što znači da mi je naglasak na uzemljenoj i praktičnoj primjeni tehnike rada s energijom te na konkretnim rezultatima. Ono što je doista važno za osobni razvoj i samorealizaciju jest biti što više prisutan u sadašnjem trenutku i raditi na prihvaćanju sadašnje fizičke realnosti, onako kako to uči i zen, jer jedino iz toga dolazi unutarnji mir, a potom i mogućnost promjene. Ne zamaram se s religijskim ili popularnim New Age interpretacijama i vjerovanjima. Kao agnostik vjerujem da iza pojavnoga stoji i ono nevidljivo koje se očituje ne samo kroz energiju Reiki tehnike već i kroz sinkronicitete koji se pojavljuju tijekom života. No, ne želim to obojati bilo kakvim uvjetovanim i ograničenim ljudskim vjerovanjima. Prihvaćam da se mnogi snažno drže svojih vjerovanja i vrlo subjektivnih duhovnih iskustava pa ovime samo želim naglasiti da moje učenje Reikija neće ulaziti u vaša osobna vjerovanja, ali ni vaša vjerovanja neće mijenjati čistoću i jednostavnost ove divne i moćne energetske tehnike ako se odlučite kod mene učiti Reiki ili raditi energetske tretmane.

Isprobajte kratak Reiki tretman prije odluke o tečaju ili tretmanu:

REIKI TEČAJEVI

Reiki tečajevi (inicijacije u tri stupnja Usui Reikija)

Reiki kod mene možete naučiti u tri stupnja na kojima ćete osim usvajanja teoretskog i praktičnog znanja biti inicirani (usklađeni) u univerzalnu iscjeljujuću energiju u skladu sa stupnjem kojeg pohađate. Samo znanje bez inicijacije vas ne može učiniti Reiki praktičarem. Sposobnost kanaliziranja energije po Reiki metodi tradicionalno se prenosi s učitelja na učenika putem rituala inicijacije još od prvog učitelja Reikija, Japanca Mikaoa Usuija, od 1922. godine.

Tečajevi mogu biti individualni (jedan na jedan) ili grupni (do najviše 4 polaznika). Tečajeve najčešće održavam online putem live video veze ali ih mogu održati i uživo u Rijeci u mom prostoru.

Prvi stupanj (jap. Shoden: prvo učenje, prvo znanje) vas usklađuje s iscjeljujućom energijom kako biste je mogli pojačano kanalizirati i iscjeljivati sebe, bližnje, životinje i biljke polaganjem ruku te je koristiti i na druge načine za svoju dobrobit, poput energiziranja vode, hrane, kristala i drugih predmeta, energetskog čišćenja prostora i osoba, itd.
Cijena online tečaja: 200 €
Cijena tečaja uživo: 250 €

Drugi stupanj (jap. Okuden: unutarnje znanje) vas osposobljava za rad s Reikijem na dubljim razinama pomoću tri simbola i njihovih mantri. Naučit ćete iscjeljivanje na mentalno-emotivnoj razini, iscjeljivanje uzroka problema ili bolesti, iscjeljivanje prošlih trauma, iscjeljivanje na daljinu, slanje energije za buduće događaje, uklanjanje toksičnih vezanosti u odnosima, energetsko čišćenje prostora i osoba, postavljanje energetske zaštite, energetsko programiranje, itd.
Cijena: 400 €

Treći stupanj (jap. Shinpiden: mistično znanje, tajno učenje) je majstorski stupanj na kojem ćete biti inicirani u majstorski simbol koji vas povezuje s najdubljim razinama vašeg Ja. Postajete i učitelj Reikija koji može podučavati i inicirati druge u ovaj divan sustav iscjeljivanja, samoostvarivanja i osobnog razvoja.
Cijena: 600 €

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

Obnavljanje Reikija (osvježavanje inicijacije i znanja tehnike)

Često susrećem osobe koje su inicirane u Reiki, ali ga više ne prakticiraju. Nije razlog što im se Reiki možda zamjerio, već je najčešće slučaj da su zanemarili važnost osobne energetske higijene zbog svakodnevnih obaveza. S vremenom su zaboravili položaje ruku ili kako se crtaju simboli, a izostanak prakse ih je odvojio i od osjećaja sigurnosti u svoj osjet energije. No, inicijacija se nije izgubila, oni su i dalje kanali za iscjeljujuću energiju.

Obnavljanje 1. stupnja. Na ovom tečaju osvježit ćete svoje poznavanje svih tehnika 1. stupnja i njihovu praktičnu primjenu (položaji polaganja ruku, energiziranje hrane i predmeta, energetsko čišćenje, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju).
Cijena: 200 €

Obnavljanje 1. i 2. stupnja. Osvježit ćete svoje poznavanje Reiki simbola te svih tehnika 1. i 2. stupnja, kao i njihovu praktičnu primjenu (iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije na daljinu i u buduće događaje, energetsko programiranje, uklanjanje toksičnih vezanosti, rad na prostoru, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju).
Cijena: 400 €

Reiki grupa. Ako ste Reiki praktičar bilo kojeg stupnja, priključite se mojoj Reiki grupi na Facebooku. Članstvo u grupi vam donosi brojne koristi. Više o svim benefitima članstva te uvjetima za članstvo pročitajte ovdje.

Kontakt: boris.pecigos@gmail.com

ENERGETSKI RAD

Orijentacijsko savjetovanje

Ako niste sigurni koji vam točno oblik energetskog rada ili koja radiestezijska analiza trebaju, onda prvo zakažite svoj termin za orijentacijsko savjetovanje gdje ću vas saslušati i usmjeriti vas na temelju svoje razvijene intuicije i empatije te preko 20 godina iskustva rada s klijentima i životnog puta obilježenog istraživanjem psihe, emocija i duha. U orijentacijskom savjetovanju mi pomažu iznimno vrijedni psihološki i duhovni alati Oshove zen karte, The Illuminated Earth Oracle kartice i druge orakul kartice te radiestezijska pomagala visak, biotenzor, L-antene i rašlje.

Cijena: 60 € za 30 minuta razgovora

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Energetski tretmani

Energetski se može raditi na najrazličitijim potrebama i područjima života, kao što su: fizičko zdravlje, stres i opuštanje, postizanje unutarnjeg mira i sklada, jasnoća u mislima i koncentracija, energiziranje i jačanje volje, razni emotivni i psihološki problemi, popravljanje odnosa, uklanjanje toksičnosti među ljudima, kidanje toksičnih vezanosti (raspetljavanje loših odnosa, uklanjanje negativnih vezanosti za osobe, stvari ili situacije), iscjeljivanje prošlih trauma, rad na željama i ciljevima, energetsko programiranje, slanje energije u predstojeće događaje za podršku, energetska pomoć umirućima, itd.

U radu se najviše služim s energetskom tehnikom Reiki, ali vrlo često uključujem i druge pristupe (Ete tehniku).

Reiki je poznata energetska tehnika opuštanja, iscjeljivanja, osobnog razvoja i ostvarivanja sebe u životu. Oslanja se na rad s univerzalnom kozmičkom energijom (ki, chi, prana ili orgon). Porijeklom je iz Japana.

Ete je drevna tehnika rada s energijom koju smo slučajno otkrili moj životni partner Sasho Martinovski i ja u meditacijama i kroz vizije i fizičko prisustvo na jednom posebnom mjestu u Makedoniji. Ete se prvenstveno oslanja na tzv. tamnu energiju koja čini esencijalno tkivo univerzuma, a u terapiji se upija u tkivo ili auru i na sebe preuzima bol, bolest i druga negativna stanja, a nakon toga se raspršuje pod utjecajem energije sunca. Ete je moćna sinergijska tehnika koja povezuje tamnu energiju, Reiki, energije zemlje, zmijske energije, moć svjetlosnih piramida, energiju sunca, terapijsko djelovanje viska ili biotenzora i druge elemente.

Energetska podrška i iscjeljivanje se radi kroz seriju od četiri energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a dalje po potrebi i ovisno o željenom cilju.

Ako imate konkretan cilj ili problem, javite mi se za dogovor energetskih tretmana. Ukoliko niste sigurni što vam treba ili koji bi pristup bio najbolji, zakažite prvo termin za orijentacijsko savjetovanje ili napravite detaljnu radiestezijsku analizu svog zdravstvenog, emocionalnog, energetskog i duhovnog stanja.

Cijena paketa od četiri energetska tretmana: 200 €
Cijena jednokratnog energetskog tretmana: 60 €
Cijena orijentacijskog savjetovanja: 60 € za 30 minuta razgovora

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Kidanje toksičnih vezanosti

Kidanje toksičnih vezanosti je četverodnevna energetska seansa kojom se uklanjaju negativne, iscrpljujuće i toksične vezanosti za neku konkretnu osobu, stvar ili situaciju, raspetljavaju se i iscjeljuju poremećeni i loši odnosi te se pomaže u prebolijevanju ljubavnih i drugih rastanaka.

Negativne, ovisničke i iscrpljujuće energetske vezanosti za sadašnjeg ili bivšeg ljubavnog partnera, roditelja, dijete ili nekog drugog člana obitelji, pa čak i prijatelja ili šefa na poslu, neku preminulu osobu, ali i za neku situaciju, kolektiv, radno mjesto, naviku ili predmet, nisu nimalo zdrave, crpe vam energiju, čine vas nesretnima, neslobodnima i okovanima.

U takvim slučajevima nužno je potrebno napraviti tzv. kidanje veza. Pod time se misli na uklanjanje takvih negativnih i ovisničkih vezanosti. Može se napraviti čak i s preminulom osobom ako vas sjećanje i vezanost na nju ometaju da nastavite život (bila ta sjećanja pozitivna, ali su prešla u apatiju, ili pak negativna poput zamjeranja i sl.). Kidanje vezanosti se može primijeniti i na kolektivne sustave i situacije od kojih se ne možete “odlijepiti”, kao i za predmete.

Važno je naglasiti da tehnika kidanja vezanosti ne razara i ne prekida odnos, već samo uklanja negativne energetske veze i obrasce ponašanja koji proizlaze iz njih. Često je slučaj da se nakon tretmana kidanja veza odnos poboljša, da obje osobe prodišu. U drugim slučajevima dolazi do mirnog razlaza. U svakom slučaju, situacija će se razvijati na najviše dobro svih koji su uključeni, tako da nema potrebe za strahom od ove seanse. Strah zapravo dolazi s ego-razine i iz same vezanosti (ovisnosti) koja je produkt nezdravog dijela vaše osobnosti kojeg ionako treba iscijeliti da biste bili sretniji i imali ljubavnije odnose sa svima.

I još jedna važna stvar – negativnu energetsku vezanost i ovisnost mnogi često miješaju s ljubavlju, misle da je ljubav to što ih veže, ali da nije ispravno uzvraćena pa zato pate. To je velika laž i zavaravanje. Ljubav je slobodna, ugodna i radosna. Sve ostalo su više ili manje poremećaji ovisnosti koje treba iscjeljivati.

Kidanje toksičnih vezanosti se kod mene radi kroz seriju od četiri 30-minutna energetska tretmana na daljinu, četiri dana za redom, a nakon svakog tretmana dobit ćete i izvještaj o uvidima stečenima tijekom seanse.

Ako znate konkretno što želite postići s kidanjem toksičnih vezanosti, javite mi se putem e-maila za dogovor termina te mi ukratko opišite svoj cilj ili svrhu tretmana. Ukoliko niste sigurni što vam točno treba ili koji bi pristup bio najbolji, zakažite prvo termin za orijentacijsko savjetovanje.

Cijena kidanja toksičnih vezanosti: 200 €
Cijena orijentacijskog savjetovanja: 60 € za 30 minuta razgovora

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Energetska zaštita osobe, čišćenje aure i balansiranje čakri

Ova četverodnevna energetska seansa će iz vaše aure (biopolja) ukloniti uobičajena redovna energetska onečišćenja: negativne i teške energije, zaostatke negativnih događanja, relikte misaonih i emotivnih obrazaca, a uklonit će i utjecaje loših misli drugih ljudi upućenih prema vama i sl.
Radi se za niži stupanj štetnosti, do 28°, što se određuje s viskom. Teži slučajevi s preko 28° štetnosti pa sve do 100° zahtijevaju poseban tretman, a to je skidanje uroka i crne magije, što je opisano dolje u sljedećoj stavci.
Dobit ćete i energetsku zaštitu koja će vas neko vrijeme štititi od energetskih napada i negativnih energija, ali propuštati sve dobro što treba doći u vaš život.
Seansa će energetski izbalansirati i vaše čakre te vas uzemljiti.
Poželjno je ovu seansu napraviti barem jednom godišnje, a idealno na početku svakog godišnjeg doba.
Cijena: 300 €

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Uklanjanje uroka, kletvi i crne magije

Ovo je energetski postupak sličan prethodno opisanom, ali se odnosi na teže oblike energetske invazije na osobu ili prostor.
Uroci i kletve su nesvjesni napadi upućeni na vas, a koji su proizašli iz nečije ljubomore, zavisti, mržnje i sličnih negativnih stanja emocija i svijesti.
Crna magija je svjestan zlonamjeran čin usmjeren na vas.
Postoji još i napad energetskih parazita, koji su zapravo eterična ili astralna bića koja potiču vaša negativna stanja straha, krivnje i tuge, jer se hrane energijom takvih emocija.
Ovaj postupak se radi i za neutraliziranje krivokletstava i sličnih radnji zbog kojih se naknadno kajete.
Vrsta napada i stupanj štetnosti se određuju s viskom pa je najbolje da ako sumnjate na uroke i crnu magiju da prvo zakažete orijentacijsko savjetovanje radi precizne detekcije stanja.
Cijena ovisi o stupnju štetnosti: od 600 € do 1.800 €
Cijena orijentacijskog savjetovanja: 60 € za 30 minuta razgovora

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Trajna zaštita od magije

Trajna zaštita od magije, uroka i drugih energetskih napada se energetski uprogramira u predmet koji ćete stalno nositi sa sobom, tj. imati ga uz sebe. Najčešće je to neki vaš nakit poput prstena, narukvice, privjeska ili ogrlice, a za trajnu zaštitu prostora to može biti bilo koji predmet u stanu, poput slike, ukrasnog predmeta ili velikog komada kristala.
Programiranje radim na daljinu prema slici predmeta. S programiranjem taj predmet postaje vaš talisman (amajlija, amulet).
S trajnom zaštitom šansa da se na vas uhvati ciljani i zlonamjerni energetski napad je svedena na minimum. Imajte na umu da za ništa ne postoji stopostotna zaštita, pa u onim rijetkim slučajevima kada zaštitu nešto i probije, stupanj štetnosti napada je neznatan i namet se vrlo lako otklanja.
Zaštita će vas čuvati od crne magije, uroka i drugih namjernih energetskih napada, ali vas ne može sačuvati od negativnosti koje možda sami generirate svojim mislima, emocijama i djelima te od regularnih svakodnevnih energetskih onečišćenja koja su dio života i koja od vas traže redovitu energetsku higijenu, brigu o sebi i svjesni osobni razvoj.
Cijena trajne zaštite po predmetu: 1.800 €

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)

Energetsko čišćenje, energiziranje i zaštita prostora

Prostor u kojem živimo ili radimo ima utjecaj na sve koji u njemu borave. Energija prostora neminovno utječe na raspoloženje, međuljudske odnose, poslovni uspjeh, financije, pa čak i na zdravlje. Svaki prostor sadrži energiju koja ovisi o mjestu gdje se nalazi, o okruženju i o samom uređenju prostora. No, i ljudi koji u njemu borave ili koji dolaze u taj prostor kao gosti ispuštaju emotivne i misaone forme u prostor te se one mogu zadržavati u prostoru kraće ili dulje vrijeme i tako negativno utjecati na stanare. Relikti misaonih i emotivnih obrazaca mogu zaostati i od osoba koje su ranije živjele (ili radile) u tom prostoru, a čak i od umrlih osoba. O negativnom utjecaju eteričnih ili astralnih parazita te uroka i crne magije da ne govorim. Zdravlje i kvalitetu života mogu umanjivati i štetna podzemna (geopatogena), kozmička i tehnička zračenja.

Najprije biste dom trebali fizički očistiti i ukloniti suvišne stvari, tj. kramu koju ne koristite, jer vas ona energetski blokira i poteže u prošlost te vam ne da ići naprijed. O tome sam već opširno pisao u članku Čišćenje krame iz svog životnog prostora.
Zatim bi bilo mudro napraviti temeljitu radiestezijsku analizu prostora koja će otkriti sva štetna radiestezijska zračenja, ali i prisutnost drugih negativnih energija i utjecaja i u prostoru i na ukućanima.
Potom se izvodi energetsko čišćenje prostora, energiziranje i postavljanje zaštite koja će ga čuvati na astralnoj razini, a u slučaju radiestezijske analize, zaštita će neutralizirati i štetna zračenja.

Problemi koje ćete primijetiti ako su u životnom ili poslovnom prostoru prisutne loše energije:

 • pretjerana emotivna razdražljivost
 • neobjašnjiv umor
 • manjak koncentracije i smanjena radna sposobnost
 • nesuglasice i svađe u obitelji
 • nemir i nesanica
 • osjećaj nevidljive “prisutnosti”, neobični zvukovi ili mirisi
 • osjećaj blokiranosti (kao da se ne možete pomaknuti s mrtve točke)
 • loši financijski rezultati

Kad očistite svoj prostor fizičkim pospremanjem i bacanjem krame te energetskom seansom i postavljanjem zaštite, sva polja života se energetski pokreću na bolje, jer energetske blokade u prostoru mogu vrlo negativno utjecati na poslovne prilike, ljubavni život ili zdravlje.

Dobrobiti energetskog čišćenja prostora:

 • uklanjanje negativnih energija, energetskih zaostataka negativnih događanja i teških emocija
 • uklanjanje loših misli i namjera drugih ljudi koje su usmjerene na vas i vaš dom
 • uklanjanje uroka, čini i crne magije
 • čišćenje prostora od energija prethodnih stanara i umrlih osoba
 • čišćenje prostora od eteričnih parazita i drugih entiteta
 • energetsko zdravlje prostora i stabilnost
 • zaštita prostora od budućih upada na energetskoj ili astralnoj razini
 • poboljšanje raspoloženja, odnosa u obitelji, financijskih prilika i drugog

Postoje brojne pomoćne tehnike kojima možete sami očistiti energije u prostoru. Popularne su metode postavljanja soli u kutove soba preko noći, kađenja kaduljom ili mirisnim štapićima, pljeskanjem ili zvučnim vibracijama zvona ili gonga (pogledajte video koji se nalazi ispod ovog odjeljka).

Te metode su korisne za redovito održavanje energetskog zdravlja vašeg prostora, kao što svoj dom redovito usisavate i brišete prašinu. No, kao što na fizičkoj razini prostor traži “generalku”, tj. temeljito čišćenje iza namještaja i u kutovima u koje inače ne zadirete, tako je i na energetskoj razini važno prostor očistiti “dubinski” nekom energetskom tehnikom (Reikijem), preporučljivo na početku svakog novog godišnjeg doba.

Fizičkom i energetskom čistoćom dom ili poslovni prostor u kojem boravite možete učiniti ugodnim mjestom sigurnosti i topline međuljudskih odnosa te time iskoristiti svoj puni potencijal.

Moja usluga kvartalnog energetskog čišćenja, energiziranja i zaštite prostora

1. Prvo napravim jednostavnu analizu vašeg prostora s energetskim skeniranjem na daljinu i očitanjem stanja putem viska ili biotenzora. Takva kratka analiza je uključena u dolje navedenu cijenu, no preporučujem vam da ipak prvo napravite zasebnu detaljnu radiestezijsku analizu prostora kako biste otkrili postoje li podzemna i druga štetna zračenja te drugi štetni elementi u prostoru. Za jednostavnu analizu mi je dovoljna okvirna prostoručna skica tlocrta vašeg prostora i adresa na kojoj se prostor nalazi. To može biti životni prostor poput kuće ili stana, zemljište ili poslovni prostor.

2. Potom energetskim tehnikama iz prostora uklanjam negativne energije, zaostatke negativnih događanja, loše misli i namjere drugih ljudi, teške emocije i slično. Ako se pri inicijalnoj analizi utvrdi prisutnost uroka, crne magije ili energetskih parazita štetnosti veće od 28°, bit će potrebno drugačije i više raditi pa je i cijena različita od dolje navedene.

3. Treći korak je energiziranje prostora da bude ispunjen pozitivnim vibracijama i podrškom za vas i vaše aktivnosti u prostoru, onako kako to definiramo prije seanse. To se radi s postavljanjem “programiranih” energetskih kugli u svaku prostoriju, a koje će ostati u prostoru i neko vrijeme nakon seanse te će zračiti energijom podrške.

4. Postupak se završava s postavljanjem energetske zaštite koja će trajati neko vrijeme (potrebno ju je obnavljati). Ta energetska zaštita će prostor štititi od negativnih energija, energetskih napada i upada eteričnih ili astralnih entiteta.

Ukoliko prethodno napravite i radiestezijsku analizu prostora pa se utvrdi postojanje štetnih podzemnih (geopatogenih), kozmičkih i tehničkih zračenja, ovaj korak uključuje postavljanje zaštite i od tih radiestezijskih zračenja:
a) energetske zaštite koja provjereno i djelotvorno neutralizira štetnost prisutnih radiestezijskih zračenja (zaštita traje neko vrijeme i potrebno ju je obnavljati);
b) postavljanje programiranog poludragog kamenja u ležajeve i na štetne čvorove te piramide od poludragog kamena u prostor (to je trajna radiestezijska zaštita od takvih zračenja).
Ova dodatna radiestezijska zaštita je bez naknade ukoliko ste prethodno napravili radiestezijsku analizu prostora.

> Preporučujem da seansu energetskog rada na prostoru napravite na početku svakog godišnjeg doba, a najmanje jednom godišnje.

> Seansa se izvodi jednokratno na daljinu, na temelju skice vašeg prostora. Višekratna seansa je potrebna samo u slučaju prisustva parazita, uroka ili crne magije stupnja štetnosti preko 28°.

Cijena kvartalnog energetskog čišćenja, energiziranja i zaštite prostora: 300 €

Kontakt
E-mail: boris.pecigos@gmail.com
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)